New in || Kosa, koža, šminka…

Haul cover

Bok svima!

Haul cover

Konačno sam odlučila malo pisati na hrvatskom jeziku. Budući da sam iz Hrvatske, i da je polovica mojih čitatelja i dalje iz Hrvatske, zašto vam ne olakšati čitanje i podijeliti neke savjete, iskustva i odlične proizvode s vama? Unaprijed se ispričavam na svim fulanim č i ć, ije i je i gramatičkim greškama, nisam baš na ‘ti’ s tim, no nadam se da nećete zamijeriti (šalim se.).

Koji je bolji način za započeti nešto novo nego s novim proizvodima? Ne tako davno napisala sam post u kojem sam sastavila svoju shopping listu (post shopping lista na engleskom ovdje). Tamo sam svoje čitatelje tražila neke preporuke, no budući da nitko od djevojaka koje su komentirale nije iz Hrvatske, većinu proizvoda nisam uspjela naći. Ipak, presretna sam s proizvodima koje sam kupila, i jedva čekam čuti vaše mišljenje! Ovaj ‘haul’ sam kupila poklon bonovima koje sam dobila kao rođendanski poklon 🙂

(Nemojte zaboraviti sudjelovati u mom velikom giveawayu u kojem darujem, između ostalog, i MAC ruž u nijansi Brave! Link ovdje, ako imate pitanja, javite!)

Birthday gift

Ova prva dva proizvoda (kao i dva na slici ispod) dio su rođendanskog ‘haula’ (ostale poklone koje sam dobila za rođendan možete vidjeti ovdje), a na različitoj su podlozi iz razloga što sam žurila pod tuš, a htjela sam iskoristiti masku 😀

Ovo je moja najdraža maska za kosu. Maska je od Balee (ni imena ne znam sklanjat), i inače koristim onu u obliku piramide, no ovu sam isprobala prvi put i jako mi se sviđa. Maska sadrži breskvu i kokos, a namijenjena je suhoj i oštećenoj kosi.

Dobila sam i Essence lak (s tim kod mene ne možete fulati 🙂 u prekrasnoj nijansi in 67 love me like you do. Ako želite vidjeti kako lak izgleda na mojim noktima, pogledajte moju sliku na Instagramu ovdje (a možete me i pratiti, ako baš hoćete).

Body

Zatim imamo neke proizvode za tijelo, koji su poklon od druge prijateljice, uključujući sjenilo koje ćete vidjeti nešto niže.

Lijevo na slici je Fa Dry Protect Cotton Mist dezodorans. Oduvijek tražim savršeni dezodorans, i nikako da nađem onaj pravi, pa se veselim isprobavanju ovog.

Desno je Fa Coconut Milk Shower Cream, koji nije preintenzivnog mirisa, što mi se definitivno sviđa i svakako ću ga koristiti nakon što potrošim gel koji trenutno koristim.

skincare

A sad stvari koje sam kupila sama!

Eveline Cosmetics Hydra impact formula Moisture & Nourishment Day Cream, odnosno moja najdraža dnevna krema. Imam velike probleme s pronalaskom idealne kreme, jer čim nađem ‘onu pravu’, oni je odluče isključiti iz prodaje, te se moja potraga nastavlja dalje. Ovu sam kremu uspjela kupiti već 3. put bez da je ukinu, pa se nadam da će se to i nastaviti. Kupila sam je u Mülleru za 26,90 kn.

Zatim Eveline Cosmetics Hydra impact formula cleanser za čišćenje lica iz iste serije proizvoda, koji miriše prekrasno kao i krema i jedva čekam da ga isprobam. I njega sam kupila u Mülleru za 26,90 kn (iako sam bila uvjerena da je on 29,90).

Posljednja u kategoriji njege kože je Ziaja krema za ruke za njegu i regeneraciju. To nisam zapravo kupila sama, već je mama kupila 1+1 gratis pakiranje u Konzumu i to za 12,90 kn! 2 kreme! Da! I za sad mi se čini dosta dobra 🙂

haircare

A sad meni jako draga kategorija- njega kose! (Možda imam malu opsesiju.)

Prva dva proizvoda su od La Croa tvrtke, čije proizvode želim isprobati već jako dugo i konačno sam to i odlučila.

Prvi proizvod je La Croa Argan Macadamia Oil, odnosno njegujuće ulje za kosu. Ulje bi trebalo koristiti nakon pranja na mokroj kosi, bez ispiranja, no ja nisam mogla odoljeti, pa sam mrvicu stavila na kosu čim sam došla iz trgovine, i moram vam reći da miriše odlično! S tim ću se proizvodom svakako još igrati! Bočicu od 20ml kupila sam u Mülleru za 36,90 kn (nije baš malo, znam).

Slijedeći je proizvod maska za kosu La Croa Argan Macadamia Oil. Iako ovo još nisam stigla isprobati, dojmove ćete čuti čim je isprobam. Masku sam kupila u Mülleru za 14,90 kn.

Posljednji proizvod je L’Oreal Paris Elseve Arganine resist x3 reinforcing regenerator za krhku kosu s tendencijom opadanja. Ja Elseve šampone i regeneratore koristim već dugo, a kad sam vidjela ovo znala sam da to moram kupiti jer moja kosa u zadnje vrijeme opada užasno :/ U DM-u je ovaj regenerator, kao i ostatak linije, 19,90 kn.

Masks

E, sad dolazimo do pravih stvari 😀 Jedva čekam isprobati ove proizvode!

Prvi je L’Oreal Paris Sublime Bronze maramice za samotamnjenje. Iako sam za ovaj koncept čula, nikad nisam isprobala ništa slično i jako me zanima je li to doista učinkovito i hoće li mi se sviđati. Jako sam svijetle puti (bijela ko sir, kako bi neki rekli), pa bih voljela da ovo mojim nogama da malo boje i sjaja 🙂 Ovu recenziju svakako očekujte jako uskoro 🙂 Kupila sam ih u Mülleru za 15,90 kn za paket s 2 komada.

Slijedeća je maska za lice od Afrodite. Afroditu kao brend jako volim, pa se nadam da ova hidratizirajuća maska neće biti iznimka. Maska se zove Why Mask Extreme Hydration, a sadrži 100% prirodni hijaluron. Kupila sam je u Mülleru za 13,90 kn.

Posljednja maska je, meni osobno, jako smiješna, ali kupila sam je jer me zaista zanima. Tvrtka tvrdi da maska sadrži zlato, kavijar, šampanjac i bisere, trebala bi biti hidratantna, za sve tipove kože, a u paketu dobijete 2 maskice. Ono što mi je u cijeloj priči smiješno: maska u Mülleru košta 7,50 kn. Vidjet ćemo!

U ovu sam kategoriju (neobjašnjivo) strpala i češalj, koji sam kupila za korištenje u tušu nakon nanošenja regeneratora. Čula sam da to pospješuje rast kose, pa ćemo i to isprobati 🙂 Kupila sam ga u DM-u za 14,90 kn..

face

A sad… šminka!

Prva stvar je sjenilo, koje sam spomenula prije, Manhattan Intense Effect eyeshadow nijansa broj 3.

Slijedeći je ruž, ako to možemo tako nazvati, Manhattan Colour Splash Liquid Lip Tint u nijansi 64M Berlin Berry. Navodno Manhattan više neće prodavati svoje proizvode u Hrvatskoj, pa je većina proizvoda bila na sniženju (eto, heads up, pa požurite dok još ima nečeg :). Ovaj je ruž bio samo 18 kn, a kupila sam ga samo i isključivo zbog boje. Na moje iznenađenje, boja je takva prve dvije sekunde, nakon toga se pretvara u ‘berry’ crvenkasto rozu boju i tamo gdje ruž stavite, tamo će i ostati. Trajnost je odlična! Ali zbilja sam se nadala ovoj boji 😀

Posljednja stvar ovdje je rumenilo. Ne znam jesam li sama u ovom, ali ja mrzim svjetla u našim drogerijama. Uvijek, ali uvijek me prevare, pa tako i s ovim rumenilom, koje je tamo izgledalo puno svjetlije. Ipak, boja mi se sviđa, i mislim da ću je moći nositi ljeti. Rumenilo je Wet’n’Wild blush u nijansi Heather Silk, a kupila sam ga u DM-u za 33,90 kn.

eyes

Ovo je posljednja kategorija proizvoda, no vjerojatno najuzbudljivija za mene, jer sadrži tipove proizvoda koje nikad nisam koristila (osim maskare za obrve).

Prva je Maybelline Brow Satin duo olovka za obrve i puder za popunjavanje u nijansi Dark Blonde. Kupila sam je u Mülleru za 29,90 kn. Koliko vidim, boja mi odgovara i mislim da ću se jako zabavljati testirajući ovaj proizvod. (Inače sam obrve samo popunjavala uz pomoć Essence brow kit dua).

Slijedeća je Essence make me brow eyebrow gel mascara. Moje su obrve dosta neposlušne, pa mi treba nešto ovakvo. Imam uzorak Benefit Gimme Brow maskare za obrve, no uskoro ću je potrošiti, pa sam trebala nešto novo, a ovaj sam proizvod u DM-u kupila za 21,90 kn, tako da je to sasvim oke s obzirom na 150+kn za Benefit. Inače, ovaj proizvod preporučila mi je kolegica blogerica iz Kanade Shireen s bloga Reflection of Sanity, pa je slobodno posjetite 🙂

Posljednja stvar koju sam kupila je tekući korektor. Kupila sam Essence all about matt high covering concealer u nijansi 05 matt ivory i to samo i jedino iz razloga što sam bila uvjerena da Catrice kamuflaže neću naći (naravno da sam ih našla kasnije). Ipak, ovaj se proizvod čini dosta dobrim, dosta je svijetli, pa će osvijetliti područje oko očiju (nemam pojma kako se ovo kaže na hrvatskom :D). Da, nikad nisam imala tekući korektor (barem ne ovaj za područje oko očiju). Ovaj sam kupila u DM-u za 16,90 kn

Planirala sam kupiti još highlighter (to je kod nas gotovo nemoguće pronaći. Ili su ružni 😀 ili su preko 100 kn, što si trenutno ne mogu priuštiti), eyeliner (no shvatila sam da mi ipak još ne treba) i primer (bila sam uvjerena da je Maybelline Baby Skin dostupan u Hrvatskoj, no jako sam se prevarila).

Cure s drugih blogova su mi preporučile neke super proizvode, koje na kraju nisam našla ili su mi bili preskupi, ali ipak im hvala. To su Anna s bloga Linda Libra Loca, Mili s bloga Sharmtoaster, Kim s bloga A Very Sweet Blog, and Shanel s bloga Babbling On.

Jako sam sretna sa svime što sam kupila i jedva čekam početi s korištenjem svih proizvoda te vam javiti dojmove!

Imate li vi koji od ovih proizvoda? Koji od njih vam se sviđaju? Koji vam se ne sviđaju? Za koje proizvode biste željeli vidjeti prvu recenziju?

(Nemojte zaboraviti sudjelovati u mom velikom giveawayu u kojem darujem, između ostalog, i MAC ruž u nijansi Brave! Link ovdje, ako imate pitanja, javite!)

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro xx