Sleek i-Divine Ultra Mattes V1 Brights || RECENZIJA

Sleek i-Divine cover

Bok svima!

Sleek i-Divine cover

Znam da je u petak bio dan za #FormulaFriday, no stvari su ovdje i dalje dosta kaotične, i nisam imala vremena istraživati sastojke.

Budući da nisam htjela taj post napraviti površno, odlučila sam napisati recenziju najnovijeg člana moje obitelji sjenila 🙂 Ovu sam paletu naručila sa stranice FeelUnique prije otprilike 2 tjedna, i već sam se zabavljala s njom. Radi se o paleti Sleek i-Divine Ultra Mattes V1 Brights. Pogledajmo o čemu se radi!


Što Sleek tvrdi?


Sleek

“Izradite prekrasni makeup look na očima s 12 boja visoko pigmentiranih, dugotrajnih, mineralnih sjenila.

  • Ultra Mattes V1 Brights uključuje žive nijanse kobalt plave i snažne ljubičaste
  • Uključuje tamnu mat boju, idealnu za definiranje očiju
  • Pogodna za sve tonove kože”

Ovu paletu možete pronaći na stranici FeelUnique ovdje, za €10,23. Osim toga, za vas imam i 15% popusta na prvu kupnju, a popust možete ostvariti preko ovog linka.


Pakiranje


sleek i-divine

Vjerojatno već svi poznajete pakiranje Sleek proizvoda. Vrlo je elegantno, mat crne boje, s ugraviranim imenom brenda. Osim toga, ova paleta jako je kompaktna, pogotovo ako u obzir uzmete da sadrži 12 sjenila. Imam malo problema s otvaranjem same ambalaže, no onda uzmem pincetu ili nešto tog tipa i otvorim je bez problema. Ogledalo u paleti je solidne veličine, a u paleti ćete dobiti i spužvasti aplikator, koji ja vjerojatno neću koristiti. Sva sjenila u paleti su mat.

Sponge applicator


Nijanse i swatchevi


sleek i-divine

Ukoliko me pratite već neko vrijeme, vjerojatno vam je sasvim jasno zašto sam odabrala baš ovu paletu. Znate da volim boje na očima. Zapravo sam ovu paletu željela kupiti i prije nego svoju prvu Sleek paletu, no tada je nisu imali u Mulleru. Ova paleta sadrži 12 prekrasnih boja, pa pogledajmo o kojim se bojama radi.

shades

Prva nijansa u gornjem redu vrlo je svjetla plava boja, gotovo ‘mint’, a zove se ‘Chill’. Zatim je to hot pink nijansa ‘Pout’, zatim divna živa ljubičasta ‘Sugarlite’, tamno zelena ‘Dragon Fly’, crvenkasto roza ‘pucker’ i prekrasna, jarko žuta ‘Bammi’.

Top row; left to right: Chill, Pout, Sugarlite, Dragon Fly, Pucker, Bammi
Gornji red; s lijeva na desno: Chill, Pout, Sugarlite, Dragon Fly, Pucker, Bammi. Gornji- swatch četkicom, donji- swatch prstom

Donji red sadrži zagasitu zelenu ‘Cricket’, tamniju plavu ‘Bolt’, prekrasnu jarko narančastu ‘Strike’, svjetlo rozu ‘Floss’, svjetlo sivu ‘Crete’ i bijelu ‘Pow!’.

Bottom row; left to right: Cricket, Bolt, Strike, Floss, Crete, Pow!. Top- brush swatch, bottom- finger swatch
Donji red; s lijeva na desno: Cricket, Bolt, Strike, Floss, Crete, Pow!. Gornji- swatch četkicom, donji- swatch prstom

Kao što vidite na swatchevima, zadnje 3 nijanse nisu pretjerano pigmentirane, i izgledaju gotovo jednako. Vjerojatno ih neću previše koristiti, no vidjet ćemo.


Kvaliteta sjenila


Ja volim Sleek sjenila općenito. Kao što znate, već sam isprobala shimmer sjenila, a sada sam isprobala i ova mat sjenila. Moram priznati, nisam očekivala da će biti ovako lijepo pigmentirana. probala sam ih swatchati i prstom i četkicom, i iako je swatch prstom puno jači, na očima četkica nekako funkcionira. Možete dobiti prekrasne boje četkicom.

building the colour

Slika gore prikazuje vam koliko ih je moguće nadograđivati. Prvi swatch (donji) samo je jedan potez četkicom, zatim imamo 2, pa 3 i na kraju 4. Kad ispod sjenila koristite primer, neće vam vjerojatno trebati niti 4 poteza za ovakvu boju. Možda ste na Instagramu vidjeli moj look, a da bih dobila takve boje, koristila sam i primer, i bijelu eyeliner olovku kao bazu, i bila sam i više nego impresionirana!

makeup look

Sjenilo se ne trusi pretjerano. Malo je bilo praha ispod očiju, no kad stavljate toliko sjenila na kapak (jer želite da boja bude što snažnija), mislim da se svako sjenilo mora malo trusiti 😀 Ipak, samo sam obrisala četkicom za puder područje ispod očiju i to je to!


Moje mišljenje


Sve u svemu, mislim da je ovo odlična paleta. Nisam isprobala ostale Sleek proizvode, osim dvije palete sjenila. No, s obzirom na dosadašnje iskustvo, Sleek kao brend mi se jako sviđa, i svakako jedva čekam isprobati još njihovih proizvoda.

Palete, i shimmer i mat, su prekrasne. Sviđa mi se što se ne truse, traju dugo na očima, i boje su jednako lijepe na kraju, kao i na početku večeri. Definitivno odličan proizvod!

 

I to je to za današnji post! Imate li vi neki od Sleek proizvoda? Volite li boje na očima? Javite mi u komentarima 🙂

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest