Budući postovi, giveaway, rođendan, život || UPDATE

birthday

Bok svima!

Rođendan

Već tradicionalno… život mi je stvarno ludnica u zadnje vrijeme 😀 Znam, tako započnem apsolutno svaki post u posljednje vrijeme, i ovaj nije izuzetak. Budući da je već svibanj, odlučila sam da bih trebala napisati neki update, i reći vam što se događa, pa me možda nećete toliko mrziti zbog ne pisanja.

Zapravo sam upravo sada shvatila da ove godine uopće nisam zapisala nikakve ciljeve niti odluke. No, snaći ćemo se.

Ova je godina započela grozno. Samo par dana (ili dan) prije stare godine, tata moje prijateljice (moj daljnji stric) je preminuo, što nas je sve strašno šokiralo.

Zatim, nedugo nakon toga, dobila sam svoj prvi (a zbog carine i posljednji) ColourPop paket, koji je, kao štp vidite na slici dolje bio totalno uništen, i svuda sam pisala o tome.

colourpop

Započela sam jako puno stvari, ali nikako da ih se držim duže vrijeme. Bila sam jako demotivirana, a da budem iskrena, to i dalje traje.

Jako sam malo pisala na blogu ove godine, što je inače nešto što me jako usrećuje, no nisam se mogla natjerati na pisanje. Sve što sam željela raditi bilo je gledati YouTube, spavati, jesti i ne raditi apsolutno nista.

I dalje me frustrira moj faks i ono što studiram i, iako se jako trudim zavoljeti to, mislim da se time nikad ne želim baviti (kratki podsjetnik, studiram muzeologiju, koju zaista nisam željela upisati, i nastavnički smjer anglistike, u čemu zaista uživam, i što mi je želja od malena). Još uvijek imam ispite iz prošlog semestra, tako da moram i to riješiti što prije.

Zatim sam saznala da mi je mama bolesna. To je bio strašan šok, jer je poslala uzorak na besplatni program prevencije raka debelog crijeva, i nikako nije očekivala (kao ni mi ostali) da će test biti pozitivan. Imala je rak debelog crijeva, a više o tome sam pisala na Facebooku ovdje. Mali update od posta, mama se oporavila od operacije, koja je prošla odlično, rak je totalno uklonjen!

No, na dan njene operacije, moj dragi i ja imali smo bukiran put povodom naše 5. godišnjice, kojem smo se jako veselili, no s obzirom na situaciju nismo znali što ćemo i kako. Ipak, odlučili smo pričekati da prođe operacija, čuti kako je prošlo i otići na put, s obzirom da smo išli na svega 2 i pol dana, a do mame ionako u to vrijeme ne bih mogla. Svoju smo godišnjicu proveli u Rogaškoj Slatini u Sloveniji i bilo je prekrasno!

Rogaska Slatina

Samo nekoliko dana nakon što smo se vratili iz Slovenije, došla sam do 1.000 followera na Instagramu. Na početku godine nisam ih imala niti 300, a odjednom sam bila na 1.000. Samo mjesec dana nakon toga, bila sam na 2.000. Jako sam vam svima zahvalna na tome!

Zatim sam započela #FormulaFriday seriju postova, i zaista sam se trudila pisati svakog petka. Onda je došao jedan petak kad nisam mogla, pa još jedan, pa još jedan, i sada nisam objavila ništa već tri tjedna. Zaista prezirem ovaj osjećaj demotiviranosti. Zapravo nije problem u idejama, jer imam ih zaista mnogo. Jednostavno se ne mogu natjerati na pisanje.

formula friday

Ipak, danas mi je rođendan! Navršila sam 24, a moj blog 2 godine! Tako da… nova godina, nova ja, novi blog, znate već… Zaista ću se potruditi, bez obzira koliko posla imam, i koliko nisam motivirana, pisati barem jednom tjedno.

Prošle godine je povodom rođendana bio veliki giveaway. Bit će jedan i ove godine, no nešto kasnije, i samo za hrvatski dio publike. Trenutno sam još u procesu prikupljanja nagrada, pa vas molim da se još malo strpite.

Pa, ovim postom okrenimo novi list. Evo što ću pokušati postići do kraja godine:

birthday

  1. Napravi giveaway
  2. Piši (baem) jednom tjedno
  3. Pokušaj doći do 10.000 followera na Instagramu
  4. Pokušaj doći do 1.000 followera na Pinterestu
  5. Planiraj više
  6. Više radi na društvenim mrežama
  7. Pronađi način za monetizaciju bloga
  8. Kreiraj online servis
  9. Primijeni svo marketinško znanje na blog
  10. Poboljšaj statistike (posebice Bounce Rate)

To su stvari koje bih voljela ostvariti na području bloga. Nadam se da ćete mi pomoći ostvariti ih i pridružiti mi se na ovom putovanju.

Osim toga, ukoliko volite blogove na engleskom, cijenila bih kad biste posjetili moje drage prijateljice Anne, Serein i Kay, jer ni za njih u posljednje vrijeme nisam imala vremena :/

Za kraj, imam pitanje za vas. Što biste baš jako voljeli vidjeti u mom giveawayu? (Probajte ne pretjerati :D)

Hvala na čitanju!

Vidimo se (jako) uskoro x