@moomooi by FeelUnique || RECENZIJA

Bok svima!

@moomooi by FeelUnique || RECENZIJA

Cure vole lijepe stvari, zar ne? Barem većina njih voli. Zato vjerujem da možete zamisliti moje uzbuđenje kad su me iz FeelUnique, stranica s koje sam naručivala Urban Decay i The Balm kozmetiku, kontaktirali i pitali želim li da mi pošalju neke stvarčice na recenziju. P.S. FeelUnique trenutno ima akciju 15% popusta na šminku samo danas do kraja dana, ako koristite kod HOLIDAY, kao i 20% popusta na Bare Minerals, a za ovu akciju kod nije potreban.

Dakle, radi se o FeelUniqueu. Iskreno, rekla bih da bez obzira na stvari o kojima se radi, no kad sam vidjela kolekciju koju mi žele poslati, bila sam još jače uzbuđena 🙂


O čemu se radi?


Meredith Wing je dizajnerica ove kolekcije, a opisuje ju kao:

“Beauty in Bloom” inspirirana kolekcija je savršena harmonija između #SomeFlowerGirls ilustracija i svijeta ljepote.

FeelUnique kolekciju opisuje ovako:

Meredith Wing kreira oduvijek.

Početni trening u modnom dizajnu i arhitekturi razvio se u trodimenzionalne crteže koji su slavili neobične materijale. Njene #SomeFlowerGirls ilustracije, koje kombiniraju svježe cvijeće, proizvode i druge pronađene objekte, brzo su dobili vjerne followere na  Instagramu 2014.


Što je stiglo u mom paketu?


Ja sam dobila cijelu @moomooi kolekciju, koju možete pronaći samo na FeelUnique stranici. U kolekciji su maska za iPhone 5 i 6, tote torba, kozmetička torbica, kabuki četkica za makeup i putni novčanik

Sve je prekrasno, dizajn je ljetni i zabavan, i mislim da je ova kolekcija zaista prekrasna. A sad pogledajmo što je u njoj!

@moomooi iPhone 5 Case and iPhone 6 Case*

@moomooi Collection by FeelUnique maska za iPhone 5 i iPhone 6

Budući da je maska od izdržljivog silikona, ona štiti mobitel u slučaju udaraca i padova.

-odgovara za iPhone 5/5S; odnosno
-odgovara za iPhone 6/6S
-Pokriva stražnju stranu i bočne strane mobitela
-Tanke su i lagane
-Materijal: Silikon

Ove su maskice zaista prekrasne, no bojim se da ih neći koristiti, s obzirom da je moj mobitel iPhone 4, pa ću ove maskice sačuvati za neki giveaway, pa pripazite na to 🙂

Maske su dosta čvrste i čine se prilično dobrom zaštitom za mobitel. Masku za iPhone 5 možete pronaći ovdje a za iPhone 6 ovdje . Svaka maska je €13.20.

@moomooi Travel Pass and Mirror*

@moomooi Collection by FeelUnique Travel pass and mirror

Ovaj novčanik za putovanja drži kartice blizu, a vaše lijepo lice još bliže, zahvaljujući korisnom ogledalu.

Materijal: umjetna koža
8cm x11cm

@moomooi Collection by FeelUnique inside of the travel pass and mirror

Ovo mi je vjerojatno najljepša stvar u kolekciji. Jedino mi je žao što nema više pretinaca, kako bi u tom novčaniku mogla nositi i novac, no i ovako će poslužiti. Svakako ću ga nositi na more i s njim ići na plažu. Nema mi goreg od nošenja ogromnog novčanika u torbi za plažu. Možete ga pronaći ovdje za €11.88.

@moomooi Makeup Bag*

@moomooi Collection by FeelUnique makeup bag

Predstavljamo vam upravo-kako-treba-veliku kozmetičku torbicu, u koju će stati svi vaši makeup proizvodi, četkice, a i vaše najdraže palete. Nema potrebe žrtvovati modu za funkcionalnost zahaljujući prekrasnoj ilustraciji Meredith Wing, zajedno s rose gold zatvaračem i nebesko plavim privjeskom.

Materijal: Debelo platno s pamučnom unutrašnjosti
19.3cm x 28cm

Ova je kozmetička torbica zaista točno koliko treba velika. Nije ogromna, no u nju stanu neke stvari koje u moje druge kozmetičke torbice ne stanu nikako, poput paleta sjenila. Ovu ću torbicu svakako koristiti za vrijeme putovanja. Jako sam sretna s ovim i vjerojatno će upravo ovo biti najviše korišteno od svih stvari koje sam dobila. Ovu torbicu možete kupiti ovdje za €15.84.

@moomooi Flat Kabuki Brush*

@moomooi Collection by FeelUnique flat kabuki brush

Blendajte svoj puder, rumenilo ili bronzer s ovom prekrasnom kabuki četkicom slavne modne ilustratorice  Meredith Wing! Tema ilustracije je Pariz i jednostavno nas tjera da vičemo ‘oui j’adore blushing’!

Materijal: Drvena drška, metalni prijelaz
Tip dlačica: Prava ovčja dlaka

Iako je ova četkica nešto najljepše što sam ikad vidjela, moram priznati da mi se u kolekciji upravo ona najmanje sviđa. Prvi razlog je taj što je, kao što vidite, napravljena od prave ovčje dlake, a drugi je taj što je, zato što je od ovčje dlake, četkica grozno smrdjela. Prala sam je tri puta prije nego sam je se usudila približiti licu.

Četkicu sam koristila za rumenilo i rumenilo je izblendala savršeno. Zaista mi se sviđa, no malo je gruba na koži. Svakako ću je nastaviti koristiti, no nije mi najdraža stvar u kolekciji. I dalje mislim da je prekrasna. Kupiti je možete ovdje za €18.48.

@moomooi Tote Bag*

@moomooi Collection by FeelUnique tote bag

Ova platnena torba prikazuje jedinstvenu ilustraciju Meredith Wing. Savršen je partner za shopping, dane na plaži, a bio bi i savršen poklon za vašu djevojačku večer. Nema sumnje da je praktična, no mi je volimo jer je lijepa.

Materijal: Platno
40cm x 35cm

Ovo je posljednja stvar koju sam dobila, i mislim da je jako lijepa, ali i dobre kvalitete. Jako je čvrsta i mislim da će mi trajati jako dugo. Ipak, čim je paket stigao, moja baka je rekla da bi htjela tu torbu, pa ću joj je dati 😀 Sigurno nećete požaliti što ste kupili ovu torbu, pogotovo ako nešto takvo tražite. Veličina je isto dobra, a kupiti je možete ovdje za €13.20.


Ukupni dojam


Mislim da je ovo zaista prekrasna kolekcija i jako mi je drago da su mi iz FeelUniquea poslali sve iz kolekcije. Dizajnerica je napravila zaista prekrasne stvari, a materijali su iznimno dobre kvalitete. Većina (ako ne i sve) stvari iz ove kolekcije trajat će vam jako dugo. Ovo je svakako investicija, pogotovo ako kupujete više stvari, no trajat će vam, a i jako je lijepo 🙂

Što vi mislite o ovoj kolekciji? Sviđa li vam se? Jeste li znali za nju? Jeste li već naručili nešto iz nje?

* Ovi proizvodi poslani su mi besplatno, no sva su mišljenja u postu iskrena

Ovaj post sadrži affiliate linkove, koji mi pomažu financirati ovaj blog 🙂

Prijevodi opisa proizvoda i kolekcije slobodni su prijevodi

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro xx