Tester.hr kutija || UNBOXING & RECENZIJA

Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW

Bok svima!

Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW

Nakon dugog promatranja i praćenja ove kutijice Tester.hr, i ja sam odlučila vidjeti kakav je osjećaj otvarati je sam. Već više od godinu dana gledam kako to rade drugi, pa sam se i sama htjela okušati u tome. Iako je ovo prva kutijica koja se pojavila u Hrvatskoj, trenutno ih je na tržištu već 4. Jeste li vi isprobali koju?

Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW
Proizvodi dolaze jako lijepo upakirani 🙂

Za kutijicu ćete morati izdvojiti 100 kn, a dolazi s barem 5 proizvoda u obliku testera, putnog pakiranja ili punog pakiranja. Proizvodi bi se trebali birati na temelju vaših potreba koje navodite u anketi na stranici Testera. Ipak, koliko sam primjetila, većinom su svi proizvodi u svim kutijama isti, pa ne mogu reći da je to sasvim istina. Ako kupite pretplatu na 6 mjeseci dobijete 5+1 gratis, a ako kupite godisnju pretplatu dobijete 10+2 gratis.

Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW
Svi proizvodi u kutiji

Ova kutija napravljena je s dečkima iz Love Elfs, i moram reći da je prilično vidljivo da su proizvode birale muške osobe 😀 No, o tome nešto kasnije. Kao i svi, očekivala sam nešto iz njihove linije proizvoda, i prilično sam se razočarala kad sam shvatila da ipak ništa od toga. Kutija je predivna, a proizvode pogledajmo redom!

Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW

Prva dva proizvoda su Fa proizvodi, oba u punom pakiranju.

Prvi je Fa Coconut Milk & Coconut Water gel za tuširanje. To je nešto što nam uvijek treba, svi koristimo gel za tuširanje, zar ne? No, ja nisam obožavatelj niti kokosa, niti Fa kozmetike, da budem iskrena. Isto tako, složit ću se i s većinom ostalih recenzija i reći da je Fa moguće pronaći gotovo svugdje, i nije mi to baš uzbudljivo 😀 Cijena za pakiranje od 250ml je 15,90 kn.

Isto je i s dezodoransom, a radi se o Dry Protect Cotton Mist & Linen Touch roll-onu. Ovaj mi je proizvod ipak malo draži od gela za tuširanje i, iako ne koristim roll-on dezodoranse, ovaj me zapravo malo veseli, pogotovo jer još uvijek tražim najbolji proizvod te vrste. 50 ml košta 19,90 kn.

Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW

Zatim su tu dva Nivea proizvoda. Opet, brend koji možete naći bilo gdje, ništa previše uzbudljivo.

Prvi je Nivea Volume Care sprej za kosu. Tu je sasvim jasno da kutije nisu dizajnirane za različite potrebe, jer su apsolutno svi dobili upravo ova dva proizvoda, a prilično sam sigurna da nisu svi naveli volumen kao ono što traže u proizvodima za kosu. Inače ne koristim sprej za kosu općenito, no budući da meni zaista treba volumena, možda ga isprobam. Puno pakiranje je 250 ml i košta 27,90, a mi smo dobili 50 ml. Vi računajte 😀

Sljedeći je šampon iz iste linije i malo sam nervozna što se njega tiče, budući da sam već pronašla svoj najdraži šampon i regenerator, i nisam spremna za promjene 😀 Možda ga uzmem sa sobom na neko od budućih kraćih putovanja. 250 ml prodaje se za 24,90 kn, mi smo dobili 50 ml.

Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW

Zatim su u kutiji 2 proizvoda brendova za koje nikad nisam čula i mislim da bi hrvatske beauty kutije takve proizvode i brendove trebale češće uključivati.

Prvi je Egiptian Magic all purpose skin cream, krema s prilično zanimljivim sastojcima, poput maslinovog ulja, pčelinjeg voska, meda i propolisa. Činjenica da se radi o kremi za sve dijelove tijela viče mi da je proizvod odabrao muškarac (nadam se da nikog ne vrijeđam ovime :D) Puno pakiranje sadrži 115 ml i košta 289 kn. Mi smo dobili uzorak od 3 ml, pa to neću ni pokušati uračunati u ukupan zbroj na kraju.

Zatim je tu Himalaya Herbals nourishing skin cream. Opet se radi o hidratantnoj kremi za lice i tijelo. Muški. Ovu kremu definitivno neću koristiti na licu, no isprobala sam je na nogama i za sad mi se jako sviđa. Radi se o punom pakiranju, sadrži 150 ml i košta 22,90 kn.

Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW

Posljednja 2 proizvoda definitivno su mi najuzbudljiviji u kutiji.

Prva je L’Oreal Mega Volume Miss Hippie maskara. Iskreno, za ovu maskaru nisam ni čula dok je nisam dobila u kutiji, no jako volim njihovu Miss Manga maskaru (recenzija ovdje), pa sam definitivno uzbuđena i oko ove. Uskoro ću svakako napisati recenziju, no imam jednu maskaru za recenziju prije nje (dobila sam je za rođendan, a što sam sve dobila možete vidjeti ovdje). Maskaru vjerojatno ne bih kupila sama, budući da mi se kolekcija jako naglo proširila, ali ipak mislim da je super proizvod i drago mi je da su ga uključili. Radi se o punom pakiranju, a cijena je 69,90 kn.

Posljednja stvar u kutiji najdraža mi je od svih. Radi se o Moroccanoil hair treatment, ulju za njegu kose. Puno sam čula i o brendu i o proizvodu i jedva ga čekam isprobati! Puno pakiranje sadrži 100 ml i košta 299 kn, a mi smo dobili 10 ml.


Cjelokupni dojam


Tester.hr Beauty Box || UNBOXING & REVIEW
U kutiji dobijete i karticu s opisom proizvoda i cijenama punih pakiranja

Iskreno, zbilja sam očekivala mnogo više od ove kutije. Ako uključim sve proizvode (osim Egiptian magic kreme), vrijednost kutije je nešto ispod 170 kn. Da sam sa 100 kn otišla u trgovinu, mislim da bi odabrala puno bolje proizvode od ovih proizvoda. Tester.hr pratim još od njihove prve kutije (koja je razočarala gotovo sve djevojke) i mislim da su zbilja napravili mnogo od tada. Iskreno mi je žao, ali mislim da neko vrijeme neću naručivati ovu kutiju, iako ne mislim da je loša. Jednostavno mi je trenutno isplativije kupovati ciljano, ono što mi zaista treba.

Vidite li zašto sam rekla da je očito da su proizvode birali muškarci? Kreme ‘za sve’, nešto za kosu, malo šminke i to je to. Možda isprobam neku drugu kutiju. Imate li neke prijedloge? Pokušat ću vam javiti dojmove za većinu ovih proizvoda 🙂

 

Koji je proizvod u ovoj kutiji vama najdraži? Koja vam je najdraža ovakva kutija?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro xx