Pinterestom inspiriran ljetni nail art

finished

Bok svima!

Za danas sam vam pripremila novi (za vas, ako me ne čitate na engleskom, prvi) nail art post- Pinterestom inspiriran ljetni nail art. 4.7. išla sam na svadbu, a budući da sam imala jako neutralnu haljinu, odlučila sam se poigrati šminkom i noktima. Nadam se da će vam se svidjeti ono što sam napravila. Cijeli look će isto uskoro biti na blogu. Ovaj dizajn inspiriran je Pinterestom, pa me slobodno pratite na Pinterestu 😉

Pinterest inspired nail art
Izvor slike ovdje

S obzirom da na engleskom nisam pisala imena lakova, neću ni ovdje. Ako vas baš jako zanima kako se zovu boje, pitajte me slobodno u komentaru 🙂 Uopće nije bitno koje lakove koristite, već je bitno da imate slične boje.

Ovo je slika svega što sam koristila za ovaj nail art:

What I used

Osim lakova, koristila sam i bijele cvjetne naljepnice, naljepnice s leptirićima, srebrne cirkone i krupni glitter prah.


Prvi korak


Ono što uvijek radim prvo je čišćenje i rašpanje noktiju. Zatim sam nanijela sloj bijelog laka kao bazu koja će učiniti ostale boje još intenzivnijima i ljepšima.

white base


Drugi korak


Zatim sam preko bijele baze nanijela dva sloja neonsko žuto-zelenog laka.

two coats yellow


Treći korak


Nakon toga sam uzela makeup spužvicu i (pomalo neuredno) njome nanijela narančasti lak na gornji dio nokta, i tamnije zeleni lak na jednu stranu donjeg dijela nokta.

sponge orange green


Četvrti korak


Nakon toga, nakon što su se svi lakovi sasvim osušili, nanijela sam sloj prozirnog laka i nasumično po noktima polijepila naljepnice. Isto sam napravila s cirkonima i glitter prahom. S obzirom da je moja spužvica već jako stara (znam, to je skupo i jako nedostupno, pa nisam mogla kupiti novu 😀 ) maleni dijelovi su mi ostali na noktu, pa sam te dijelove nokta pokušala pokriti naljepnicom, cirkonom ili glitter prahom.

details


Peti korak


Dizajn sam dovršila nanijevši još jedan sloj prozirnog laka kako bi se sve stopilo i kako cirkoni, kao i naljepnice, ne bi otpadali.

Pinterestom inspiriran ljetni nail art

Evo još nekoliko slika kako biste mogli vidjeti sve detalje.

Pinterestom inspiriran ljetni nail art

Pinterestom inspiriran ljetni nail art

Inače imam jako puno problema s trajnosti laka na noktima, no ovaj je dizajn izdržao čak 8 dana na mojim noktima. Mislim da je to najduže što sam jedan dizajn imala na noktima, bez previše oštećenja, i jako mi je žao što ne znam što ga je produžilo 😀 Ovako je dizajn izgledao nakon 8 dana:

eight days later

I to je to za ovaj Pinterestom inspiriran ljetni nail art!

Sviđa li vam se ovaj dizajn? Biste li ga i sami napravili? Mislim da izgleda puno kompliciranije nego što zapravo jest, definitivno ga isprobajte! Za ove sam nokte dobila najviše komplimenata, iako nisu moj favorit 🙂

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro xx