NewIn || Kosa, koža, šminka

Beauty Haul || Hair, Makeup, Skin

Bok svima!

NewIn Kosa, koža, šminka

Za danas sam vam pripremila post o novim stvarčicama koje su se našle u mojoj kolekciji. Iako nisam mnogo kupovala u posljednje vrijeme, nakupilo se nekoliko stvari koje sam ili kupila sama, ili dobila kao PR uzorke, ili mi ih je kupio moj dragi 😀

Nema tog puno, ali smatram ih bitnima za spomenuti, pa ako vas zanima što se to sve našlo kod mene, samo nastavite čitati!


Kosa


Ove sam proizvode dobila kao PR uzorke od tvrtke Top Stil LMS.

Label.m products

Funny story! Ova me tvrtka zapravo htjela angažirati za prevođenje nekih promotivnih materijala, no dogovor nam je na kraju propao. Ipak, bili su jako širokih ruku i pitali želim li da mi pošalju nekoliko stvarčica iz svoje ponude, kako bih mogla o njima pisati na blogu. Naravno da sam rekla ‘DA’!

Prvi proizvod je Label.m Leave-In Conditioner 60ml*, koji sprečava statički elektricitet, pomaže s kovrčama i sadrži zaštitu od UV zraka. Nedavno sam se jako ufurala u njegu kose, jer mi je kosa nekako čudna i beživotna, pa me ovakvi proizvodi jako uzbuđuju! Svakako ću više govoriti o njemu kad ga bolje isprobam.

Zatim je tu Label.m Honey&Oat Shampoo and Conditioner 60ml*, koji služe za laganu pomoć suhoj i dehidriranoj kosi. Recimo samo da je to upravo ono što mojoj kosi trenutno treba.

Poslali su mi i Label.m Shine Mist 50ml*, shine-booster. Radi se o spreju koji bi trebao pojačati sjaj kose, kao i pomoći sa statičkim elektricitetom. Ovo je moja mama prvo spazila i rekla da je to sad njeno, pa pretpostavljam da će tako i biti 😀

Moroccanoil treatments

Osim proizvoda tvrtke Label.m, poslali su mi i dva tretmana za kosu, odnosno Moroccanoil treatments 10ml*, i iako nemam pojma koja je razlika (jedan je u potpunosti na njemačkom), na jednom piše light, tako da ću ih isprobati i vidjeti što mislim o njima. O ovom sam proizvodu već govorila u Tester.hr beauty box postu.


Koža


Vjerojatno ste već čuli pokoju riječ o ovom brendu od mene. Eveline Cosmetics je brend o kojem sam već pričala u svom postu Recenzija brenda Eveline Cosmetics, i svakako mi je jedan od najdražih skincare brendova na našem tržištu.

Eveline day cream

Jako volim njihove proizvode za njegu kože, a ova krema hydra impact Moisture & Nourishment 360° day cream svakako je moj favorit, iako nigdje nisam uspjela naći noćnu kremu iz ove linije. (Ako znate gdje je mogu pronaći, javite!)


Šminka


Ovo je najuzbudljivija stvar u ovom postu, ali i općenito u mojoj kolekciji u posljednje vrijeme, a na njoj mogu zahvaliti svom dečku.

Sleek i-Divine Original palette

Radi se o paleti sjenila Sleek i-Divine Mineral Based Eyeshadow Palette in Original. Posljednjih godina čula sam puno o Sleek proizvodima, no nisu bili dostupni kod nas do prije otprilike mjesec dana. Čim sam čula da je Sleek stigao u Hrvatsku (Muller), morala sam otići vidjeti o čemu se radi, i ova mi je paleta odmah zapela za oko (cijena 85,50 kn).

Morala sam je imati, jer su boje prekrasne, a možda to i ne znate o meni, ali jako volim šarena sjenila. Javite ako želite recenziju ove palete (iako ću je vjerojatno napisati bez obzira :D).

Imate li vi neki od ovih proizvoda? Jeste li isprobali neke od njih? Biste li kupili neki od ovih proizvoda? Koji proizvod želite da prvo recenziram?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

*Ovaj post sadrži PR uzorke

P.S. Nova Facebook stranica je live! Ako želite pratiti obavijesti vezane uz mene i moj blog… Brzo like!