Sleek i-Divine Original Paleta || RECENZIJA

Sleek i-Divine Original Paleta || RECENZIJA

Bok svima!

Sleek i-Divine Original Paleta || RECENZIJA

Ako me pratite već neko vrijeme, znate da jako volim šarena sjenila.

S obzirom da je Sleek nedavno došao u Müller parfumerije, znala sam da moram pogledati njihove proizvode. Ovu sam paletu odlučila kupiti (zapravo, dečko mi ju je kupio), a sad ću je za vas i recenzirati.

Ovaj sam proizvod spomenula u svom posljednjem NewIn postu, i znam da je prošlo tek tjedan dana, no znam što mislim o njemu.

Neke šarene palete sjenila iz svoje kolekcije sam već recenzirala na engleskom jeziku, pa možete vidjeti recenziju Urban Decay Vice 4 palete i recenziju Elf 100 eyeshadows palete.


Što oni tvrde?


Radi se o mineralnoj paleti sjenila. Dolazi u 12 različitih nijansi, a svaka nijansa ima 0,8g.

Sleek i-Divine Original Palette || REVIEW

Na Sleekovoj stranici možemo vidjeti da su to: “izrazito pigmentirana, dugotrajna, mineralna sjenila, dizajnirana kako bi pristajala svima. Svaka i-Divine paleta sadrži biserne nijanse, koje sadrže čestice liskuna (mineral) koje osvjetljavaju i naglašavaju, te tako daju efekt zračenja.”

Sleek i-Divine Original Palette || REVIEW

Moram priznati da se slažem s praktički svakom tvrdnjom ovdje, a u ostatku posta vidjet ćete i zašto.

Ovaj proizvod NIJE testiran na životinjama.

Na donjoj slici možete vidjeti popis sastojaka.

Sleek i-Divine Original Palette Ingredients

Paleta dolazi s dvostranim aplikatorom sa spužvicama, koje općenito ne volim koristiti, prilično velikim ogledalom i folijom s imenima svih nijansi sjenila.

Jedini nedostatak je taj što je pakiranje užasno teško otvoriti. Uvijek mislim da ću slomiti nokat kad ga pokušam otvoriti.


Nijanse & Swatchevi


U cijeloj paleti ne uzbuđuje me svega nekoliko nijansi. Većina je jako lijepo pigmentirana i općenito jako lijepa. Boje idu od zlatnih, roznih, ljubičastih, do plavih, brončanih i zelenih.

S ovom paletom svakako imate puno izbora, kao i puno lookova za kreirati. Ipak, sva sjenila, osim jednog, su shimmerasta- Tako da, ako niste fan potpuno shimmer looka na očima, možda vam ova paleta neće biti dovoljna. Mislim da ću je ja koristiti i samostalno i s drugim paletama.

Popričajmo malo o bojama! Imena nijansi povezana su s Londonom i Engleskom, a ja sam veliki fan svega Britanskog 🙂

U gornjem su redu tamnije nijanse, hladnog podtona.

Prva nijansa je Black Cab, mat crna boja. Gotovo svaka paleta dolazi s jednom mat crnom nijansom, pa ih imam dosta i ovo me i ne uzbuđuje previše. Slijedeća je Royal, prekrasna shimmer ljubičasta, s malim srebrnim šljokicama. Zatim London Rain, tamno sjenilo, gotovo tamnije od crne (pigmentiranije), sa srebrnim šljokicama. Ne volim kišu, pa tako ne volim baš ni ovo sjenilo. Iskreno, ne vidim mu puno primjena.

Zatim je tu The Thames, odnosno sjenilo zbog kojeg sam (uglavnom) kupila baš ovu paletu. Nemam lijepo i pigmentirano plavo sjenilo, a ovo je apsolutno prekrasno. Slijedeća nijansa je E10 (iskreno, nemam pojma što to znači), koja je plavo-zelene boje. Prekrasno! Posljednja nijansa u gornjem redu je Hyde Park, koja je prekrasna zelena boja sa zlatnim šljokicama.

Na slici ispod možete vidjeti swatcheve svih nijansi iz gornjeg reda, i to četkicom (gornji red) i prstom (donji red).

Sleek i-Divine Original Palette top row swatches
S lijeva na desno: Black Cab, Royal, London Rain, The Thames, E10, Hyde park

Drugi red palete toplijeg je podtona. Nijanse su prekrasne i nema niti jedne koja mi se ne sviđa.

Prva nijansa u drugom redu je Cream Tea, odnosno prekrasna zlatno-žuta boja. Nije pretjerano pigmentirana, no dovoljno da da lijepi sjaj. Zatim je tu London Eye, jedna od najljepših rozih sjenila koje sam vidjela. Sadrži zlatne šljokice, pomalo daje efekt holografa, i ne mogu je prestati gledati. Jednako prekrasna je i nijansa Big Ben, koja je više boje breskve, a isto sadrži zlatne šljokice.

Zatim je tu Penny Farthing, prekrasna brončana nijansa, savršena za cijeli kapak, ali i za pregib kapka. Pomalo me podsjeća na Betty-Lou, morat ću ih usporediti. Sterling je lijepa, tamnije zlatna nijansa, koja ima prekrasan odsjaj. Posljednje sjenilo je pod nazivom Banksy, a radi se o zelenkasto zlatnom sjenilu, savršenom za jesen.

Na slici ispod možete vidjeti swatcheve svih nijansi iz donjeg reda, i to četkicom (gornji red) i prstom (donji red).

Sleek i-Divine Original Palette Swatches bottom row
S lijeva na desno: Cream Tea, Big Ben, London Eye, Penny Farthing, Sterling, Banksy

Konačno mišljenje


Ovu sam paletu za sad koristila samo jednom (ako ne računamo swatchanje svaki put dok je primim u ruke i divljenje sjenilima). Pigmentacija nije savršena, ali je pristojna (i više za neka sjenila). Neke boje su jače pigmentirane od drugih, što obično tako biva. Ipak, to što obožavam 10 od 12 nijansi za 85 kn i nije tako strašno, zar ne?

Jedva čekam da se još malo igram s njom (a to ću početi kroz par minuta) i pokušat ću ne zaboraviti postati sliku na Instagram, kako sam napravila prošlog petka s lookom s ovom paletom.

Vjerojatno ću kupiti još koju ovu paletu. Znam da ih više ne trebam, ali zapravo trebam 😀

Imate li vi koji Sleek proizvod? Znate li za neki Sleek proizvod koji ZAISTA moram probati? Sviđa li vam se ova paleta? Recite mi u komentarima!

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro xx

P.S. Nova Facebook stranica je live! Ako želite pratiti obavijesti vezane uz mene i moj blog… Brzo like!