Misslyn Intense Color Liner || RECENZIJA

Misslyn Intense Color Liners || REVIEW

Bok svima!

Misslyn Intense Color Liners || REVIEW

Opet je u mom životu nastala gužva. Unaprijed se ispričavam ako postovi neće biti sasvim redoviti do kraja studenog. Srećom, današnje predavanje je otkazano, pa imam vremena natipkati vam nešto. Zbilja se radi o zanimljivom i prekrasnom proizvodu, koji sam otkrila ne tako davno, pa bih vam ga voljela predstaviti.


O čemu se radi?


Govorim vam o Misslyn Intense Color Linerima. Prvi sam kupila za vjenčanje na koje sam išla u srpnju. Rezultat možete vidjeti na postu na engleskom makeup i outfit za vjenčanje. Bila sam toliko impresionirana ovim proizvodom, da sam znala da ih moram imati još, a nedavno sam i nabavila još dva. U Mülleru su bili na rasprodaji za samo 15 kn(!), pa sam odlučila da ih moram uzeti i napisati post o njima.

Misslyn Intense Color Liners swatches

Radi se o linerima u obliku olovke, koje sadrže 0,78 g proizvoda. Izbor boja je velik, a moja (možda jedina) primjedba je što se radi o olovci koju je potrebno šiljiti. Old school. Ako vas zanima više o ovim proizvodima, informacije možete pronaći na Misslyn webu.


Boje i swatchevi


Kao što sam rekla, ja trenutno imam 3 ove olovke, no prilično sam sigurna da neću stati na 3. Cijena ovih proizvoda je između 15 kn (na sniženju) i 30-ak kn, nisam sasvim sigurna koliko je najskuplja, s obzirom da gotovo svaka nijansa ima svoju cijenu. Ja sam jednu kupila za 19,90 kn, a druge dvije na sniženju za 15 kn. Iako svaka od ovih boja ima prekrasan odsjaj, nemaju šljokice, što smatram velikim plusom.

Misslyn Intense Color Liner u nijansi 141 evergreen
Misslyn Intense Color Liner in 141 Evergreen
Misslyn Intense Color Liner 141 Evergreen swatch

Ovu sam olovku kupila prvu, i vjerojatno mi je najdraža. Jako je intenzivna i jaka zelena boja, koja doslovno klizi po kapku. Ima prekrasan odsjaj, prekrasno se nanosi, a ja je volim koristiti i kao liner, i kao pojačivač boje na kapku. Ako volite boje na kapcima, svakako vam preporučam ovu olovku. Obećajem da vas neće iznevjeriti!

Misslyn Intense Color Liner u nijansi 113 devine revelation
Misslyn Intense Color Liner in 113 devine revelation
Misslyn Intense Color Liner 113 devine revelation swatch

Ova olovka je nešto posebno. Jednako je kremasta, jednako lijepo klizi, no još je svestranija (koliko to olovka može biti). Toliko je mnogo kombinacija u kojima možete koristiti ovu olovku, a budući da se radi o prekrasnoj brončanoj boji, možete je koristiti i u nude, i u nešto odvažnijim kombinacijama. Ako ste više za nude nijanse, ovo je svakako za vas! Pomalo me podsjeća na Betty-Lou od The Balm kozmetike. Još ih nisam swatchala jedno kraj drugog, ali ovaj brončani sjaj me jako podsjetio na Betty-Lou.

Misslyn Intense Color Liner u nijansi 240 sun flower
Misslyn Intense Color Liner in 240 sun flower
Misslyn Intense Color Liner in 240 sun flower swatch

Posljednja, ali nikako manje važna olovka. Prekrasna i prava žuto-zlatna boja, s prekrasnim sjajem. Ovo svakako može funkcionirati kao highlight na unutarnjem kutu oka, a ako volite zlatne highlightere, mislim da bi ova olovka mogla funkcionirati čak i na licu, jer se prekrasno blenda. Jedva čekam da se počnem više igrati ovim proizvodom, jer vjerujem da ću pronaći još više načina za korištenje.


Prednosti i nedostaci


Kao što sam rekla, nedostatkom smatram činjenicu da je ove olovke potrebno šiljiti. Više bi mi se sviđalo da je ova olovka u onoj plastičnoj tubici… ovo neću pokušavati objasniti na hrvatskom, jer sve što napišem je gluplje jedno od drugog. Retractable plastic container. Ipak, ovo ne smatram velikim nedostatkom.

Sve ostalo su, po meni, prednosti. Obožavam boje. I veliki izbor, a i boje samih olovaka su prekrasne. Intenzivne su. Zelena cijelu noć nije napravila nered na mom oku, samo je malo izblijedjela. Kremaste su. Prelako ih je nanijeti. Mekane su. Prekrasno se blendaju. I još k tome su jeftine!


Zaključak


Ako možete nabaviti ove olovke (mislim da svaki Müller ima Misslyin), nabavite ih! Garantiram da ćete ih obožavati kao i ja, a ideje će vam samo dolaziti kako ćete se igrati s njima. Zaista su zabavne! Vjerojatno ću ih s vremenom kupiti još, budući da sam pomalo opsjednuta njima. Srećom, nisu skupe, pa ta opsesija nije preveliki grijeh 😀

 

I to je to za današnji post! Jeste li već isprobali ove linere? Biste li ih voljeli probati? Koji je vaš najdraži? Imate li najdraži brend za linere u boji?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

 

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter