label.m četka Detangle || RECENZIJA

label.m detangle brush

Bok svima!

label.m četka detangle

Kako se stvari u životu stišavaju, tako se i moj raspored na blogu poslaguje 🙂 Ako ne znate što se događa u mom životu u posljednje vrijeme, a čak i ako znate, pročitajte još jednom ovaj Facebook status, jako je važan!

Bilo kako bilo, jako sam uzbuđena oko svih postova koje imam za vas u narednim mjesecima, a danas je na rasporedu jako zanimljiva recenzija. Ovo su mi poslali iz TopStila kao PR, no ipak ću vam reći svoje iskreno mišljenje. Već sam napisala recenziju brenda label.m, pa pročitajte i o drugim njihovim proizvodima. Ovaj sam proizvod prvi put spomenula u haul postu na engleskom jeziku prije otprilike mjesec dana.

Recenzije četki mi nisu baš uobičajene, no ova mi je baš zapela za oko. Krenimo s recenzijom!


Što je label.m detangle četka?


label.m detangle brush

Evo što kažu na TopStil:

“label.m profesionalna četka za raščešljavanje
* ergonomska
* uklanja statički elektricitet
* unutrašnjost skriva ogledalce koje povećava
* unutar poklopca mogu se držati gumice i špange
* za svilenu kosu cijeli dan, praktična za torbu
* odgovara svim tipovima kose
* odggovara ekstenzijama
* odgovara i dječjoj kosi

četka se lako čisti od dlaka a pere u mlakoj vodi”

Na stranici je trenutno snižena s 99kn na 89,10kn. Moja je četka srebrna, a na TopStil dostupne su još dvije boje.


Kako funkcionira?


Kao što vidite na slici ispod, četka ima 3 različite veličine ‘zubaca’, koju su napravljeni od plastike. Budući da su zupci različite veličine, nekako ‘zagrle’ pramenove kose, i tako ih razdvajaju, a pritom ne čupaju. Iako je moja kosa ravna, imala sam malo problema s raščešljavanjem nakon sušenja kose (nikad je nisam češljala mokru). Zatim sam kupila češalj širokih zubaca, za češljanje mokre kose. Iako je taj češalj sasvim dobro raščešljavao, poprilično je čupao kosu, a puno je je i iščupao. A onda sam dobila ovu četku. S njom nikad kroz jedan dio kose ne moram proći više puta. Samo jedan prolazak kroz kosu raščešljava sve!

label.m detangle brush bristles

Da, jasno mi je da podnaslov kaže ‘Kako funkcionira?’, ali iskreno, nemam pojma 😀 Znam da je odlična, i ako imate neposlušnu kosu, mučite se s raščešljavanjem, a kad je pokušavate raščešljati, ne samo da vas boli, već i počupate pola kose, isprobajte ovu četku!


Što ova četka radi?


Osim raščešljavanja, ova četka ima i ‘pretinac’ za pohranjivanje, kao i maleno ogledalo. Ipak, ogledalo je tako maleno, da zaista ne vidim kako bi bilo korisno, a u pretincu nisam sigurna što držati. Da nema rupice koja služi za lakše otvaranje, pretinac bi bio odličan za gumice za kosu i špangice, no ovako bi se gumice namočile, a špangice ispale van.

storage

Osim toga, kosa je nakon korištenja sjajna, što mi je isto neobjašnjivo, no primijetila sam razliku u izgledu.

Što se tiče uklanjanja statičkog elektriciteta… Ova je četka bolja od običnog češlja, od kojeg moja kosa strši u svakom smjeru kad je češljam suhu. Ipak, na suhoj kosi i ova četka uzrokuje to, no svakako u manjoj mjeri. Ipak, preporučam korištenje na mokroj kosi.


Moje mišljenje & tko bi je trebao koristiti?


Mislim da je ovo izvrstan proizvod. Ako ga ja, koja nemam toliko problema s raščešljavanjem, volim, zamislite kako će ga voljeti neki koji s tim imaju problema!

Dizajn je ergonomski, jako lijepo sjeda u ruku i jednostavna je za korištenje. Možda će vam ispočetka biti malo čudno, no jako se brzo naviknete.

fits in hand

Mislim da je ova četka odlična i za ljude s jako kovrčavom kosom. Mislim da bi kovrče nakon ove četke bile prekrasne.

Odlična je za korištenje na mokroj kosi, no na suhoj kosi može izazvati malo elektriciteta, iako jako dobro raščešljava.

Samo jedan potez kroz kosu dovoljan je za raščešljavanje i najgorih čvorova 😀 koje ja jako često imam.

Četka ima pretinac za pohranjivanje i ogledalo, kojima ja osobno ne vidim svrhu.

Jeftinija je od većine sličnih četki koje sam vidjela na tržištu, a odlično funkcionira.

 

I to je to za današnji post! Jeste li isprobali neku od četki za raščešljavanje na tržištu? Jeste li isprobali ovu četku? Imate li iskustva s label.m brendom?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest