FeelUnique i Avon || New-In

FeelUnique Avon Haul

Bok svima!

FeelUnique Avon New-in

U današnjem postu pokazat ću vam najnovije članove svog beauty kutka. Već neko vrijeme nisam napisala new-in post, pa mislim da je vrijeme da nešto podijelim s vama. Ovaj new-in samo je iz 2 trgovine- FeelUnique i Avon. Dio iz FeelUniquea kupila sam sama, dok su mi stvari iz Avona poslane kao PR. Već sam napisala recenziju jednog od proizvoda, a o ostalima ću pisati uskoro!


FeelUnique


FeelUnique

Jako volim FeelUnique. Ovo mi je druga narudžba od njih, i baš svaki put sam izuzetno zadovoljna njihovom uslugom. čak su mi poslali i jedan PR paket, što je za mene bila jako velika stvar! U paketu je bila cijela @moomooi kolekcija, o kojoj sam napisala članak. Uglavnom, veliki sam fan te online trgovine, a jedini razlog zašto ne naručujem od njih često je to što je potrebno potrošiti 40€ kako biste dobili free shipping, što ja vrlo često nemam 😀 Za vas, ipak, imam link za 15% popusta koji možete iskoristiti za prvu kupnju!

Nedavno sam dobila prvu uplatu od stranice Ebates, koja je iznosila čak 80$. Ukoliko ne znate što Ebates je, ili kako ga koristiti, možete pročitati više u ovom članku, a ukoliko se želite prijaviti koristeći moj link, možete dobiti 10$ kad potrošite 25$ u bilo kojoj online trgovini koja koristi Ebates. Možete zaraditi sasvim pristojan novac, kao što vidite.

Vratimo se na moju FeelUnique narudžbu. Već spomenutih 80$ odlučila sam vratiti u blog, tako da naručim nekoliko stvarčica o kojima ću kasnije moći govoriti 🙂


Cowshed Bullocks for Men Wreath Cracker

Ovaj sam komplet naručila za dečka, jer bih željela da počne brinuti o svojoj koži. Vidjet ćemo kako će to ispasti. Ovaj set možete pronaći ovdje za 7,68€.

JASON Vitamin E 5,000 I.U. Pure Natural Skin Oil 118ml

Ulje vitamina E u posljednje vrijeme viđam posvuda. Svi govore o njegovim blagodatima, a i nalazi se u svakom DIY receptu za njegu kože koji postoji. Već sam ga planirala kupiti u ljekarni, no budući da sam naručivala s FeelUniquea i pronašla ga tamo, odlučila sam ga naručiti. Sastojci su solidni, a već sam ga koristila za domaći serum vitamina C. Uskoro ćete čuti više o njemu. Možete ga pronaći ovdje za 8,95€.

Sleek Makeup I-Divine Eyeshadow Palette Ultra Mattes V1 9.6g

Kao što već znate (jer ja to uporno ponavljam), jako volim boje na kapcima. Jako sam bila uzbuđena oko ove palete, jer je puna jarkih, živih boja. U recenziji možete saznati je li ispunila očekivanja. Ovu paletu možete pronaći ovdje za 10,23€.

FeelUnique haul
Čak su se popravili i što se tiče pakiranja
Real Techniques Starter Kit

U posljednje vrijeme sam pomalo opsjednuta četkicama. Mislim, treba mi nešto za nanositi sva ta sjenila, zar ne? Svi bruje o Real Techniques četkicama, pa sam jednostavno morala vidjeti o čemu se radi. Ovaj set možete pronaći ovdje za 21,44€.

Na ova četiri proizvoda potrošila sam ukupno 48,30€, a uz narudžbu sam dobila i 2 uzorka. Od ponuđenih nekoliko, mogla sam odabrati 2 koja mi se najviše sviđaju, a ja sam odabrala slijedeće:

Redken Frizz Dismiss Duo Packette Sample 2 x 5ml

Vichy Liftactiv Supreme Normal Combination Sample 3ml


Avon Mark.*


Ne možete ni zamisliti koliko sam iznenađena bila kad sam dobila poruku da mi Avonov paket stiže za nekoliko sati. Pogotovo s obzirom da od njih do sada nisam dobivala PR stvari. Inače jako volim njihove proizvode, a o nekoliko njih sam i pisala, tako da me jako veseli što su me dodali na PR listu. Ovim putem im želim još jednom zahvaliti, a sada pogledajmo što se nalazilo u paketu!

Avon haul

Avon Mark. gel shine nail polish u nijansi Iceberg White

Mislim da sam do sada isprobala samo 1 Avonov lak za nokte, pa ne znam mnogo o njima. No svakako ću ovaj nanijeti što je prije moguće i reći vam svoja iskustva.

Avon Mark. Perfect brow styling duo u nijansi soft brown

Jako sličan proizvod već imam, tako da ovaj neću koristiti, već ću ga sačuvati za giveaway. Proizvod sadrži smeđe sjenilo za obrve, vosak za obrve i četkicu.

Avon Mark. Plump it lipstick u nijansi Uptown Pink

Ovaj ruž je u predobrom pakiranju, a i sama nijansa je divna. Svakako ću vam pisati o ovom.

Avon Mark. Big colour lip tint pen u nijansi Flamingo

Mislim da mi je u cijelom paketu upravo ovaj proizvod najzanimljiviji. Radi se o ‘lip tint’ proizvodu, koji i izgleda, a i na dodir je poput onih markera za označavanje. Jako je čudan proizvod, no boja je odlična, a na usnama traje jako dugo. Ovaj sam proizvod već isprobala, a look možete vidjeti na mom Instagram profilu.

Avon Mark. CC Colour Correcting Cream with SPF 20 u nijansi Light medium

Ovaj proizvod dolazi u pakiranju od 30ml, i, iako sam ga već jednom isprobala, nikako nisam uspjela prikupiti dovoljno dojmova da vam kažem bilo što o njemu. U budućem postu ću govoriti više o ovoj kremi.

Avon Mark. Spectralash mascara u nijansi Black

Ovo je još jedan jako zanimljiv proizvod. Ovu maskaru možete podesiti s obzirom na količinu volumena koju želite na svojim trepavicama. 1 označava najmanje volumena, a 3 najviše. Isprobala sam i postavku 1 i 3, i svakako se još moram igrati s ovim proizvodom da vidim kako zapravo djeluje.


I to je to za današnji post! Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda? Što mislite o Avonovoj novoj liniji, Mark.? Jeste li uzbuđeni oko svih novih proizvoda koji su izašli u posljednje vrijeme? Koristite li vi Ebates?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

*Ovaj post sadrži PR proizvode i affiliate linkove

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest