Uskrišnji/proljetni nail art || TUTORIAL

Spring easy nail art

Bok svima!

proljetni nail art

Konačno za vas imam jedne noktiće. Na samom početku ovog bloga, vrlo često sam pisala o nail artu, i često sam objavljivala tutoriale, no iz nekog sam razloga stala. Ipak, za proljeće (i Uskrs) sam baš htjela napraviti nešto lijepo i jednostavno. Pa, želim vam svima sretan Uskrs i pogledajmo što sam i kako napravila!


Prvi korak


Prije nego krenem s lakovima, imam nekoliko koraka pripreme noktiju. Prvo je, naravno, potrebno skinuti stari lak za nokte s noktiju. Zatim rašpam nokte, guram kožicu oko noktiju uz pomoć ulja, a na kraju svega toga, svakako perem ruke.

base polish

Zatim sam nanijela primer. Koristila sam Eveline Cosmetics 8in1 treatment, koji istovremeno ojačava i izbjeljuje nokte, a bez problema ga koristite i kao primer. Nakon toga sam na svaki nokat osim prstenjaka nanijela po 2 sloja bijelog laka Avonove nove linije proizvoda Mark. u nijansi Iceberg White.

base

Na prstenjak sam odlučila staviti ovu jarku svjetlo zelenu boju Essence laka u nijansi 27 don’t be shy!.


Drugi korak


brush stroke

Nakon što mi je baza bila potpuno suha, odabrala sam 7 različitih proljetnih, pastelnih boja. Četkicu laka sam obrisala o stijenku bočice tako da na njoj nije ostalo gotovo ništa laka. S tako, gotovo suhom četkicom, na svakom sam noktu napravila maleni potez četkicom. Budući da je četkica bila jako suha, vidio se sam potez četkice u boji. ovaj sam korak ponovila sa svih 7 boja.

color

Boje koje sam koristila:

Plava- S-he stylezone 399

Žuta- Essence the gel nail polish 38 love is in the air

Lila- Avon nailwear pro luxe lavander

Narančasta- Catrice 820 Pimp My Shrimp

Mint (zeleno-plava)- Essence colour & go 146 that’s what i mint!

Zelena- Ista boja koju sam koristila za bazu na prstenjaku- Essence the gel nail polish 27 don’t be shy!

Roza- Glamour by Yolizul 182


Step 3


Nakon što se ‘dizajn’ na noktima osušio (što traje dosta kratko), dizajn sam završila slojem prozirnog laka, i to Essence 101 absolute pure.

top coat

I to je to! Mislim da je ovo definitivno najjednostavniji dizajn na noktima koji sam ikad napravila, a izgleda predobro! Još jedna prednost je… svi mogu napraviti ovaj dizajn. Osim toga, ne morate koristiti boje koje sam ja koristila, možete ih koristiti više od mene ili manje od mene, igrati se s oblicima, dodati točkice… Možete napraviti što god vas je volja i i dalje će izgledati odlično!

finished

nails

avon mark

ring finger

Nadam se da vam se sviđa ovaj post i nadam se da ćete me obavijestiti ako se i sami odlučite za ovakav nail art. Pošaljite mi sliku na Twitteru ili me taggajte na Instagramu. Sve moje društvene mreže su ispod.

Jeste li vi već napravili svoje proljetne nokte? Volite li raditi razne dizajne na noktima? Imate li uvijek lak na noktima? Koja vam je najdraža boja laka?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest