ToSave.com NewIn i Recenzija

ToSave.com

Bok svima!

ToSave.com

Evo mene natrag 😀 Uopće se neću upuštati u sve razloge zašto me nije bilo. Na faksu mi je bila ludnica, i sve je bilo dosta komplicirano. No, vratila sam se, i spremna sam pisati što je više moguće, pa se nadam da ste još uvijek uz mene.

Danas za vas imam jedan new in i recenziju. Ove sam proizvode dobila prije par mjeseci, i od tada ih testiram, a danas vam donosim svoje dojmove.

cover

Sve što ću vam pokazati je sa stranice ToSave.com. Prije nekoliko mjeseci su me kontaktirali i pitali želim li isprobati neke od njihovih stvari, pa sam ih zamolila da mi pošalju tri stvari o kojima ću vam govoriti.

Prva je set od 12 četkica za šminkanje, koji možete kupiti za samo 3,48$! Zatim je tu set 4 alata za uklanjanje mitesera, koji možete kupiti za 1,28$. Posljednja stvar su čarape sa silikonskom petom za hidrataciju peta, koje možete kupiti za 1,98$. Pa krenimo s recenzijama!


Set za uklanjanje mitesera


blackhead remover tool

Ne znam za vas, ali ja sam gledala mnoge Facebook i Instagram videe u kojima raznim alatima istiskuju mitesere (grozno, znam). Naravno da sam i ja htjela isprobati tako nešto. Nažalost, ovaj set nije opravdao očekivanja. Uglavnom su ovi alati dobri za prištiće koje ne treba puno tiskati, nego su već zreli i izbočeni, no ne i za mitesere. Morat ćete se jako potruditi da miteseri izađu van s ovim, a bolnije je od prstiju omotanih u wc papir.

blackhead remover tool tosave.com

Svaki od ovih alata drugačijeg je oblika, a 3 imaju vrlo oštru iglu na jednoj strani. Budite pažljivi, ja sam se uspjela porezati. Za neke od njih nisam uspjela pronaći namjenu, tako da će možda imati novog vlasnika. (Ukoliko vam ne smeta, dezinficirat ću ih i uključiti u second- hand giveaway (detalji na mojoj Facebook stranici)).

blackhead remover tool tosave.com

Sve u svemu, 4 alata, 1 svrha, nije najbolje, ali i dalje je bilo zabavno isprobavati, a za samo 1,28$, ne mislim da je to traćenje novca.


Hidratizirajuće silikonske čarape za pete


silicone socks tosave.com

Pa, tu staje negativnost, jer su ove čarape dosta zanimljive. Uvijek sam imala nešto grublje pete, jer mi je užasno dosadno čekati da se kreme upiju dok ja sa sve 4 u zraku čekam 😀 No, ove čarape su drugačije. Nosila sam ih već dosta puta, pa imam poprilično snažne dojmove. Ja ih koristim tako da ih obujem na 15-20 minuta ili duže i jednostavno radim što bih radila i inače. Nakon što ih skinem, stara, suha koža počinje se guliti sa stopala. Znam, zvuči grozno, ali baš je nekako zadovoljavajuće 😀

My heel before putting the sock on
Moja peta prije čarape

Sve što trebate napraviti nakon skidanja čarape je oprati stopala, malo ih sastrugati i to je to! Čarape možete prati u veš mašini bez problema. Ja sam ih do sad prala 3 puta i još uvijek djeluju jednako dobro. Nakon nekog vremena silikon se počne malo trgati, i može se malo uprljati, no to i nije prevelik problem. Svakako preporučujem ovo!

My heel after wearing the sock for about 30 minutes
Moja peta nakon nošenja čarape oko pola sata

Set od 12 četkica za šminkanje


Ove četkice definitivno su zvijezde ovog posta. Mislim da su ovo najbolje četkice koje imam. Odlučila sam za sebe zadržati njih 6, dok će drugih 6 biti dio giveawaya. SVAKAKO pratite moju Facebook stranicu da doznate kako sudjelovati.

U ovom setu puno je kistića za blendanje, što je meni super, i gotovo sve sam si ih ostavila 😀

brushes tosave.com

Ove četkice su jako mekane, a blendaju prekrasno. Moram vam priznati da češće posežem za njima, nego za Real Techniques. I to za manje od 4$. Kako išta može biti bolje, pogotovo ako je kvaliteta zadovoljavajuća. Mislim da je ove četkice super imati ukoliko šminkate druge. Čak je korisno kupiti i nekoliko setova, jer moja filozofija je da je nemoguće imati previše kistova za blendanje. Budući da uglavnom njih koristim, to je uglavnom sve što sam ostavila. Osim kistova za blendanje, zadršala sam jednu plosnatu, ali i dalje fluffy četkicu (shader brush, sorry, nemam pojma kak se to zove na hrvatskom), jednu tanku kosu četkicu koja je super za obrve i četkicu za usne, koju koristim za nanošenje sjenila ispod oka.

Brushes I kept, you can see the yellow on 2nd and 5th brush
Četkice koje sam zadržala. Vidite ostatke žutog sjenila na drugoj i petoj četkici

Jedina stvar koja mi malo smeta, no zaista nije veliki problem, je što su dlačice bijele, pa se ne daju uvijek do kraja očistiti, već ostaje malo boje od sjenila. No, zaista je super raditi s njima, i ako ne izgledaju sasvim novo na fotografijama, nije kraj svijeta. DEFINITIVNO vam savjetujem da ih isprobate!

Brushes I will be giving away
Četkice koje će biti u giveaway-u

 

I to je to za ovaj post. Jeste li već naručivali sa stranice ToSave.com? Koja od ovih stvari vam se najviše sviđa? Što biste naručili sa stranice ToSave.com?

*Ovaj post sadrži PR uzorke

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest