Razočaravajući proizvod ljeta 2017 || Afrodita jogurt za tijelo

afrodita body yogurt

Bok svima!

afrodita body yogurt

Ponekad, kad isprobavate nove proizvode, naiđete na proizvod koji vam se ne sviđa. No, ako niste beauty blogger, možete jednostavno reći ‘kvragu, nisam trebala potrošiti tolko novca na loš proizvod’ i nastaviti sa životom. No, ako ste beauty blogger, u nezavidnom ste položaju. Prvo, ne želite da vaši čitatelji potroše novac na loš proizvod. Drugo, ako se radi o brendu kojeg jako volite, ne želite loše govoriti o njima. Ipak, u današnjem slučaju, prevagnulo je ovo prvo. Pa, pogledajmo zašto ovaj proizvod nije bio dobar.

Možda ovo već znate, ali Afrodita je jedan od mojih najdražih brendova za njegu kože. Njihove proizvode već dugo koristim, no nekad (kao sad) naiđem na proizvod koji jednostavno za mene ne funkcioniram, i vrijeme je da upozorim ostale 😀


O kakvom je proizvodu riječ?


afrodita body yogurt

Uglavnom, radi se o proizvodu nakon sunčanja, koji bi trebao njegovati i hidratizirati vašu kožu nakon izlaganja suncu, te je pritom hladiti.

afrodita jogurt za tijelo

Proizvod sadrži kokosovu vodu, karite maslac i ulje šipka, koje je bogato vitaminom E. Sve ovo je zvučalo tako dobro, kad sam prvi put ovaj proizvod vidjela na Facebooku jedne naše blogerice. Jednostavno sam ga morala imati. Tako sam, za vrijeme godišnjeg na moru, nagovorila dragog da prehodamo 3-4 kilometra do najbliže drogerije, kako bih ga mogla kupiti. (Nije nam palo tako teško ko što zvuči :D).

Ingredients
Bila sam tako sretna da sam ga našla, da sam totalno previdjela alkohol na popisu sastojaka

Moram priznati, cijena od 70 kn me malo iznenadila, očekivala sam da će biti niža. Ipak, odlučila sam da ga i dalje moram imati, iako je oko njega bilo i jeftinijih verzija. Ima kokosovu vodu, mora biti odličan, ne?


Pa, što se dogodilo?


Naravno, nisam mogla pričekati i otvoriti ga kad stignemo kući. Tako da smo sjeli na hamburgere i ja sam počela otvarati svoj plijen. Prvo što sam primijetila je da nema zaštite između samog proizvoda i poklopca. Folija bi dobro došla, da sam sto posto sigurna da netko nije gurao prste gdje im nije mjesto 😀

Drugo, čim sam ponjušila jogurt, znala sam da to nije prirodan miris kokosa. Ako ste ikad pomirisali kokosovo ulje, prepoznat ćete fake miris na kilometre. Ovo je onaj standardni miris kokosa koji često nalazimo u proizvodima za sunčanje, i nitko me ne može uvjetiti u suprotno.

consistency
Zanimljiva tekstura

Tako sam prešla preko te dvije stvari, odlučila ih zanemariti dok ne dođem do apartmana i stvarno isprobam proizvod. Kad sam ga konačno nanijela, hlađenje je bilo tu, bez sumnje, i to je zaista odličan osjećaj!

Tekstura je jako zanimljiva. Pomalo je poput želea, ali upija se jako brzo, razmazuje se jako jednoliko, što cijenim!

A sad se vraćamo na loš dio. Zašto je upravo OVO proizvod koji me najviše razočarao ovoga ljeta? Zbog posljedica koje je ostavio na mojoj koži. Toliko je isušio moju kožu, da se počela ljuskati. Isprva nisam mislila da je to baš zbog tog proizvoda, no prestala sam ga koristiti da ga testiram. Nakon nekoliko dana, počela sam ga ponovno koristiti, i moja se koža tako ljuskala, da je još uvijek ne mogu vratiti u normalu. Foto dokaz (nemam pojma zašto nisam slikala kad je bilo najgore, ali ovo je danas, gotovo mjesec dana nakon posljednjeg korištenja):

my leg

Mislila sam da sam ja problem, i proizvod je možda odličan, samo ne za mene. Ipak, nakon što sam razgovarala s prijateljicom, shvatila sam da je ona imala isti problem. Osim toga, njen dečko je isto isprobao ovaj proizvod, te se njegova koža doslovno ljuštila!


Zaključak


Nisam skroz sigurna kako zaključiti ovaj post. Jako mi je žao da ovaj proizvod za mene nije bio dobar, jer sam zaista bila sretna što ću svoju kožu moći nahraniti nakon sunca i soli. Srećom, imam još proizvoda koje mogu koristiti na taj način, pa moja koža nije pretjerano patila.

Posljedice ovog proizvoda još su tu, i još ih pokušavam popraviti. Nadam se da neće predugo potrajati.

 

I to je to za današnji post! Koristite li vi after sun proizvode? Jeste li isprobali ovaj proizvod, i jel vama bio bolji nego meni? Koji after sun proizvod vam je najdraži?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest