Glitter jesenski nokti

Glitter fall nail design

Bok svima!

Glitter fall nail design

Ako ste pratili moj blog još davno, često sam objavljivala tutoriale za noktiće. Jako sam uživala u tome. No, u posljednje vrijeme nikako ni da ih namažem lakom u boji, a kamoli crtam po njima. Budući da je jesen stigla (što je meni jako tužno :D), odlučila sam da je vrijeme za jedan jesenski nail art.

Ovaj ću vam jednostavni dizajn pokazati korak po korak. Ispričavam se unaprijed što mi je kožica oko noktiju grozna. Trudim se voditi brigu o njoj, no nikako da liči na nešto.


Što sam koristila?


what I used

Baza: Eveline Cosmetics 8in1 total action intensive nail conditioner

Lak za cijeli nokat: Essence no make-up look nail polish u nijansi 01 powdery rose*

Listići: Essence multi dimension xxl shine u nijansi 39 spicy

Catrice Cosmetics Ultimate Nail Lacquer u nijansi 820 Pimp My Shrimp

Nadlak: Essence colour&go u nijansi 101 absolute pure

Fan četkica (sorry, nemam pojma kak se ovo kaže na hrvatskom, dolje imate sliku te četkice)

Sitna četkica za crtanje

Sitni glitter prah: zlatni, smeđi, crveni i zeleni

Veći glitter: crveni i zlatni


Prvi korak


Ako ovo nije prvi nail art post koji čitate kod mene, znate što nulti korak podrazumijeva. Čišćenje laka za nokte koji je već na noktima, rašpanje, guranje kožice oko noktiju i nanošenje baznog laka.

base

Nakon toga sam nanijela 2 sloja Essence no make-up look laka.


Drugi korak


Nakon što su se ta dva sloja potpuno osušila, nanijela sam prozirni lak na krajeve noktiju pomalo neuredno i spustila ga do otprilike polovice nokta, možda malo niže.

I used this brush to apply glitter
Ovo je fan četkica, koju sam koristila za nanošenje glittera

Tada sam počela nanositi, odnosno posipati nokte sitnim glitterom. Krenula sam s jednom po jednom bojom, a na kraju sam pokupila pomiješane ostatke. Ipak, mislim da slijedeći put ne bih koristila zeleni glitter.

glitter


Treći korak


Iskreno, nemam pojma što sa mnom nije u redu. Svaki put kad pokušam napraviti jesenski dizajn, idem crtati čišće po noktima. Svaki put mi je grozno to što napravim. Eto, ni ovog puta nije bilo ništa drugačije. Odlučila sam nacrtati smeđi list na palcu i prstenjaku i gotovo odustala od objavljivanja ovog posta. Ipak, mislim da je ostatak dizajna baš lijep i zanimljiv, tako da me baš briga za tih nekoliko smeđih mrlja. Samo vi nemojte ponoviti ovu grešku. A jesam li išta naučila iz ovoga provjerite za godinu dana :D:D:D

leafs


Četvrti korak


Kad je sve bilo suho, uzela sam nadlak još jednom i prošla preko glittera. Zatim sam uzela veći crveni i zlatni glitter i jedan po jedan komadić nanosila na svaki nokat. Ako mislite da je ovo komplicirano, zaista nije. Umočite čačkalicu u lak koji je već na noktu i tako uzimate gliter, koji samo prislonite na nokat i on će se zalijepiti na neosušeni lak.

finished


Peti korak


Na kraju sam preko cijelog nokta nanijela nadlak i na kožicu oko noktiju nanijela ulje.

chunky glitter

I to je to za ovaj post! Radite li sami svoje nokte? Koje vam je najdraže godišnje doba? Sviđaju li vam se jednostavni tutorijali za nokte poput ovoga?

Ako želite vidjeti moje ostale nail art postove, možete ih vidjeti ovdje.

 

P.S. Ukoliko nokte radite uz pomoć UV lampe, za vas imam jako zanimljivi giveaway na svojoj Facebook stranici!

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

*PR uzorci

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest