Black Friday popusti 2017

Black Friday deals

Bok svima!

Read this post in English!

Black Friday deals

Još jednom se nalazimo na Black Friday ovdje, na blogu, za najveći shoppingholičarski blagdan. Pogledajmo čime sam za vas zatrpala inbox i što internet nudi za Black Friday.


Ebates


Mislim da je Ebates odličan način za započeti ovaj post. Zašto? Jer ako ste pravi šopingholičar (ako jeste, onda već znate o čemu se radi) trebate ovu aplikaciju!

Ebates je stranica koja vam vraća rabat, odnosno, vraća vam dio novca koji potrošite na online shopping. Imaju dosta trgovina s kojima surađivaju, a cijeli popis možete pronaći na stranici. Neke trgovine nude čak do 25% povrata novca. Ovaj Black Friday nude dupli cash back (a neki i više od duplo) za neke trgovine.

NO!Ako se prijavite putem ovog linka i potrošite $25 u bilo kojoj trgovini s kojom Ebates surađuje, dobivate $10. Novac možete primiti putem PayPal-a i iskoristiti ga… pa na još online shoppinga, naravno!

Eh, sad kad sam vam to rekla, možemo nastaviti s popustima!


TAM Beauty


Tam beauty je stranica gdje možete pronaći Makeup Revolution proizvode, kao i sve sestrinske brendove. Imaju do 70% popusta na određene proizvode i 1/3 popusta na njegu kose.


Cloud 10 Beauty


Cloud 10 Beauty ima 20% popusta na sve uz kod BLACK 20. Možete pronaći neke high end brendove po relativno povoljnim cijenama, kao i nešto luksuznije brendove.


FeelUnique


Svi znamo FeelUnique.To je prva online trgovina za koju znam da je imala neke (do sada) nedostupne brendove, poput Urban Decay-a. Neke moje NewIn postove s njihovim proizvodima možete vidjete ovdje i ovdje. Imaju popuste na brendove do 60%, 20% popusta na pargeme, kao i 15% na narudžbu uz kod SHINE.


e.l.f. Cosmetics


Ako me ne pratite na Instagramu (odnosno ne gledate moje story-je), onda ne znate da su me malo zeznuli. Naime, napravila sam košaricu, isplanirala sve poklone i moj je iznos bio $27. No, kad sam promijenila državu u Hrvatsku, najednom je moja košarica iznosila$54. Nakon kontaktiranja korisničke službe, rekli su mi, eto, to je tako.

Ja nisam bila spremna platiti duplo više. Ali ako netko od vas je… kao i zezati se sa stranicom, koja nikako da normalno radi, postoji kod za 50% popusta: CELEBRATE (koji meni jučer nije radio) na narudžbe iznad $30. I

Inače je njihova šminka jako jeftina i dobre kvalitete. Inače, nude 7% cash back na Ebates.


Harvey Nichols


Harvey Nichols je malo higher end trgovina. Danas možete pronaći 25% popusta na modu, cipele, modne dodatke i dječju odjeću; i 10% popusta na proizvode za ljepotu i predmete za kućanstvo. Imaju i 4,5% cash back na Ebates.


Colourpop


Ovo je postala tradicija. Colourpop cijeli tjedan ima odlične popuste, a na sami Black Friday nude samo sve tekuće ruževe za $4. Moram priznati da sam razočarana, no sada znamo. Black Friday nije dan za shopping na Colourpop.com.


BornPrettyStore


BornPrettyStore je jedna od onih trgovina gdje možete pronaći sve. Za Black Friday imaju ove kupone koje trebate kupiti: 12$ popusta na narudžbe iznad $25, 30$ popusta na narudžbe iznad $65, 55$ popusta na narudžbe iznad $125, i 115$ popusta na narudžbe iznad $275. Imaju i do 70% popusta na neke proizvode i besplatnu dostavu.


Sephora


Svi znamo što je Sephora ili bismo željeli znati 😀 Dosta skupi, odlični brendovi. Na žalost nemaju dostavu u Hrvatskoj, no ako imate nekoga u Njemačkoj, Nizozemskoj, Norveškoj ili Velikoj Britaniji, možete ugrabiti setove za $15 ili manje. Imaju i 3% cash back na Ebates.


The Beauty Store


The Beauty Store kaže da je tamo Black Friday svaki dan, što je istina. Imaju ogromne popuste. Našla sam ih istraživajući za ovaj post, i jako mi se sviđa stranica.


Asos


Asos je trgovina gdje možete pronaći odlične fashion i beauty komade. Odjeća je dosta dobre kvalitete. Danas imaju  2.5% cashback na Ebates  i 20% popusta na sve s kodom WIN20.


Ali Express


Ovdje možete pronaći sve od pomagala u kuhinji i dekora za kuću do šminke 😀 Danas imaju posebne ponude na modu, ljepotu, cipele i još mnogo toga.

Cashback je 3% na Ebates.


Zaful


Zaful je online trgovina odjećom. Danas imaju razne popuste na određene proizvode, a možete ostvariti i popuste na ukupan iznos.

Nude i 15% cash back na Ebates. (Kolko je to dobra ponuda?! 15% popusta na iovako jeftinu odjeću.)


SheIn


Shein.com ima odjeću pristojne kvalitete, do 80% popusta, plus 10% dodatnog popusta na snižene artikle. Kao i popust na ukupan iznos.


Happy Socks


Happy socks je točno ono što zamišljate… čarape. No, to su čarape s odličnim uzorcima. Nude 40% popusta i besplatnu dostavu, a imaju i 10% cash back na Ebates.


eBay


Naravno, eBay je vječni favorit. Naći ćete do 70% popusta na određene artikle i do 3% cash back na Ebates.


Udemy


Udemy ima 35% cash back na Ebates!!! Tu možete pronaći brojne odlične tečajeve za svega $10.


I to je to za ovaj post! Jeste li vi pronašli neke ponude koje nisam spomenula? Javite mi u komentare.

Neki linkovi u ovom postu su affiliate. Oni pomažu meni i blogu, hvala vam što ih koristite.

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x