Božićne dekoracije || #KellysDiyXmas br.9

Bok svima!

christmas decorations

Danas za vas imam novi božićni DIY. Možete li vjerovati da je do Božića još samo 10 dana? Budući da imamo još nešto vremena do Božića, definitivno imate dovoljno vremena za još nekoliko DIY projekata, a ja vam danas donosim čak 2 nova. Jedan je izuzetno jednostavan, dok drugi zahtijeva nešto više vremena, ali i dalje je jednostavan! Pa krenimo!


Dekorativni božićni vrč


table decoration

1. korak

what you need jar

Za ovo će vam trebati vrč ili neka druga velika staklena posuda koju želite napuniti, kao i sve što želite staviti u nju, i malene božićne lampice. Ja sam koristila veliki vrč (zapremnine oko 3L), češere, crvene šljokaste kuglice, bijele kuglice od vate i lampice na baterice (2x AA).

2. korak

putting lights in

Započela sam tako da sam lampice stavila u vrč. Kako sam dodavala lampice, tako sam vrč punila ukrasima, i tako dok vrč nije bio pun.

3. korak

finished

Dio za baterije omotala sam oko drške vrča, kako nebi ispadao i to je to! Dekoracija je gotova!

done

Iako je ovo jako jednostavno, na stolu izgleda super!


Dekoracija za vrata


decorative ball1. korak

ball bare

Za ovaj projekt trebat ćete kuglu od stiropora (ja sam je kupila u Prosvjeti) i koje god dekoracije ćete na njoj koristiti, pištolj na vruće ljepilo i malo kreativnosti. Ja sam koristila stare kuglice za bor, češere i crvene šljokaste kuglice kao i u vrču. Na kraju sam cijelu kuglu posprejala zlatnom bojom.

2. korak

Nakon što sam započela s lijepljenjem ukrasa po kugli, oko nje sam zavezala crvenu vrpcu, kako bih kuglu kasnije lakše objesila, a i kako bih se lakše orijentirala i lijepila ukrase. Crvenu sam vrpcu isto zalijepila za kuglu.

pine cone

Nakon toga, sve što trebate napraviti je zalijepiti dekoracije na kuglu od stiropora. Pokušala sam koristiti žicu i tako pikati dekoracije po kugli, no nije mi uspjelo. Isto tako, trebat ćete nekoga tko će vam držati kuglu dok vi po njoj lijepite ukrase.

ball glued up

3. korak

Kad sam cijelu površinu kugle popunila ukrasima, vidjela sam da stiropor i dalje viri, odnosno da bijela boja malo previše iskače. Zato sam odlučila sve te dijelove kugle koji su se vidjeli posprejati zlatnom bojom.

gold spray

I to je to!

hung up

I to je to za današnji post. Ako vam se sviđaju božićni DIY postovi, shareajte post i u komentarima mi recite koji vam je DIY do sada bio najbolji. Ako se odlučite napraviti nešto od božićnih ukrasa sami, podijelite s nama slike na društvenim mrežama pod hashtagom #KellysDiyXmas i ne zaboravite pogledati Petrin post od prije 2 tjedna!

Pogledajte dosadašnje #KellysDiyXmas postove.

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest