L’Oreal Paradise Extatic maskara || RECENZIJA

Bok svima!

Read this post in English!

Bez naslova

Evo i mene s novim postom! Moram vam reći, ova godina je od početka nabrijana! Neki kažu da je siječanj najduži mjesec, ali za mene… još uvijek mislim da je tek sredina siječnja. Imala sam toliko posla, toliko stvari se događalo, toliko učenja… prošlo je samo tako (sad zamislite da sam pucnula prstima). Još imam 2 ispita za riješiti za otprilike tjedan dana, a onda će sve biti mnogo ležernije i lakše. Tada ću se, obećajem, posvetiti blogu!

No, krenimo mi s današnjom temom. Možda ste ovu maskaru vidjeli u mom prošlom postu, Što sam dobila za Božić. Čim sam ovu maskaru nanijela na trepavice, znala sam da ću je jako voljeti. Haj’mo vidjeti zašto.


Pakiranje


L'Oreal Paradise Extatic

Ova maskara dolazi u kartonskom pakiranju, sa svim detaljima koje trebate znati, a sama tubica maskare je jako jednostavna, bakrene/rose gold boje i mat završetka, sa sjajnim gornjim dijelom (poklopcem?).

Što tvrdi pakiranje:

  • Intenzivni volumen
  • Spektakularne duge trepavice
  • Ugodna za nanošenje

Evo popisa sastojaka:

sastojci

Maskara sadrži ricinusovo ulje (dosta nisko na popisu sastojaka), koje je izvrsno za učvršćivanje i rast trepavica) i ima jako mekanu četkicu (njihove riječi, ne moje).

It contains Ricinus/Castor seed oil (quite down the list) and it has an ultra soft brush.

Ovo su rezultati samoprocjene provedene od strane 107 žena:

poboljšanje

  • 90% vidjelo je intenzivne trepavice pune volumena
  • +98% efekt dugih trepavica
  • 79% osjetilo je da su njihove trepavice mekane i savitljive

Rok upotrebe ove maskare je 6 mjeseci od otvaranja, no, bit ću iskrena, ja nikad ne bacam maskaru ako znam da se nije pokvarila. A nikako je ne mogu potrošiti u 6 mjeseci, budući da se šminkam jednom do dva puta tjedno.

U pakiranju ćete dobiti 6,4 ml proizvoda, što je dosta mala količina, i navodno manja od one koja se prodaje na američkom tržištu. Osobno nikad neću razumjeti zašto Amerika dobiva bolje i veće proizvode nego mi u Hrvatskoj/Europi.

Ovu maskaru platit ćete oko 100 kn, no možete je uhvatiti na raznim akcijama.


Moje prirodne trepavice


Moje trepavice jedna su mi od najdražih stvari na meni. Jako su duge, i pristojnog volumena. Isto tako, prirodno su zavinute, i nikad u životu nisam imala niti koristila uvijač za trepavice!

no mascara closed

No, moje su trepavice dosta svijetle, pa bez maskare ne izgledaju toliko dugo i nisu toliko vidljive. Isto je i s mojim obrvama.

no mascara side

Kad nosim maskaru (posebice dobru maskaru), ljudi me obično pitaju nosim li umjetne trepavice (koje sam nosila ukupno dva puta u životu).

no mascara open


L’Oreal Paradise Extatic maskara


mascara closed 1

Nanošenjem samo jednog sloja maskare, vidite da su moje trepavice produžene, i dodano je puno volumena.

mascara side 1

Trepavice su lijepo razdvojene, no važno je pažljivo nanositi maskaru, jer se trepavice vrlo lako mogu slijepiti, no meni osobno to i nije veliki problem.

mascara open 1

Četkica maskare je dosta jednostavna, ništa do sada neviđeno, a formula nije previše mokra, no dovoljno mokra za jednostavno nanošenje.

brush 1

Vratimo se na tvrdnje L’Oreala na pakiranju:

  • Intenzivni volumen- točno
  • Spektakularne duge trepavice- točno
  • Ugodna za nanošenje- ne potpuno točno

brush

Zašto nije ugodna za nanošenje? Možda ste na nekim fotografijama vidjeli da imam crnih točkica po kapcima. Pomalo se ‘trusi’, odnosno, mrvice maskare padaju ispod očiju, a i prilikom nanošenja se često zamrljam po kapku. Isto tako, dosta se jednostavno piknuti ovom maskarom u oko (tako sam zaključila da tvrdnja o mekoj četkici nije točna) 😀 i imat ćete maskare skroz oko očiju.


Drugi sloj maskare


mascara closed 2

Kad nanosite drugi sloj maskare, trebali biste biti jako pažljivi, jer se tada trepavice jako lako slijepe.

mascara side 2

No, drugi sloj definitivno dodatno produži trepavice i doda im volumena.

mascara open 2

Ako vas zanima ova maskara u akciji, možete pogledati neke od zadnjih makeup lookova na mom Instagramu.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 4/5


I to je to za ovaj post! Jeste li isprobali ovu maskaru? Koja je vaša najdraža maskara? Biste li bili zainteresirani za jedan post sa svim maskarama koje imam?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

 

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest