Kryolan ruž za usne || RECENZIJA i swatchevi

kryolan lipstick

Bok svima!

Read this post in English!

https://www.jojobride.co.uk/collections/evening-gowns

Iskreno, ne sjećam se kad sam zadnji put recenzirala pojedinačni proizvod. Okej, lažem, recenzirala sam L’Orealovu Paradise Extatic maskaru ne tako davno, no takve recenzije kod mene nisu previše česte. Ipak, ovaj proizvod me toliko oduševio da ga jednostavno moram podijeliti s vama. Mislim da bi svi trebali znati za njega! Radi se o najnovijem dodatku mojoj kolekciji ruževa, i nakon samo tjedan dana posjedovanja, vjerujem da znam sve što moram znati i spremna sam s vama podijeliti svoje dojmove. Isto tako, ukoliko još niste, sudjelujte u mom VELIKOM rođendanskom darivanju!


O proizvodu


Dozvolite mi da vam kažem nekoliko riječi o Kryolanu, profesionalnom make-up brendu. Što to podrazumijeva? To znači da je ovaj brend korišten na televiziji, u kazalištu, od strane profesionalnih vizažista diljem svijeta. Ipak, ono što me iznenadilo kad sam zašla u svijet Kryolana (za brend sam čula i prije, no nikad se nisam susrela s njim) su bile cijene. Uopće nisu onakve kakve biste očekivali, ako uzmete u obzir što ovaj brend predstavlja i tko ga koristi.

kryolan lipstick packaging

No, fokusirajmo se na ruž. On je u plastičnom pakiranju, i možda se pitate zašto je to tako. Većina vizažista ruževe depotira i stavlja ih u palete, pa ovakva pakiranja za njih uopće nemaju svrhu. Od njih je njihov pribor mnogo teži. Pa zašto bi onda brend koji je namijenjen upravo takvim ljudima trošio novac na skupo pakiranje, ako proizvod ovako može biti mnogo jeftiniji. Većina proizvoda u kamenu i kremastih proizvoda dolazi u metalnim posudicama i plastičnom omotu, kako bi ih odmah mogli staviti u Z-paletu ili neku sličnu praznu paletu.

kryolan lipstick about

Dobit ćete 3,5 g proizvoda, što je neki prosjek, a od brenda do brenda se to može razlikovati za +/- 0,5 g. Na primjer, MAC ruževi imaju 3 grama. No, ovaj ruž platit ćete 80,50 kn, što je gotovo duplo manje nego što biste morali izdvojiti za MAC ruževe. Ja mislim da je to odlična cijena.


Nijansa


Ovoj sam nijansi bila automatski privučena. Radi se o Lipstick Fashion u nijansi LF423. Ja jako volim te ‘your-lips-but-better’ nijanse. Iako ovo definitivno nije nude nijansa, mislim da je jako slična mojoj boji usana, i to su obično nijanse koje meni najbolje odgovaraju.

my lips without lipstick
Moje usne bez ruža
kryolan lipstick lip swatch
Swatch ruža na usnama. Mislim da zaista samo pojačava moju prirodnu boju

Vjerojatno već znate da sam grozna u opisivanju boja, no ‘ajmo probat 😀 Ja bih ovu boju nazvala berry bojom hladnog podtona, mrvicu zagasita, koja nije mat, ali nije ni pretjerano sjajna. Jel dobro? 😀

kryolan lipstick hand swatch


Osjećaj na usnama


Mislim da je osjećaj na usnama odličan. Dok MAC ruževi znaju biti dosta kruti i ne klize baš najljepše (govorim o satin formuli), ovaj ruž je jako kremast, i na usnama kremast ostaje dugo. Ne isušuje usne, što je veliki plus.

kryolan lipstick shade

Čak mislim da se ovaj ruž jako lijepo nosi, jer kad počne blijedjeti na usnama, boja je još ljepša, i još se ljepše stapa s usnama. No, moram napomenuti, nemojte očekivati ultra dugotrajan ruž, jer ćete biti razočarani. Ne radi se o tekućem ružu koji može podnijeti i masnu hranu i piće. Radi se o standardnom ružu u stiku, koji će trajati dobrih 4 sata bez ponovnog nanošenja. Ukoliko ne jedete za to vrijeme, možda i duže.

https://www.prombee.co.uk/two-piece-prom-dresses/
Ruž nakon 3 sata nošenja

Moje mišljenje


Ovaj me ruž definitivno impresionirao. Mislim da je savršene boje koju možete nositi svaki dan s neutralnim makeupom, kao i navečer kad se odlučite za malo jaču šminku. Sviđa mi se boja, sviđa mi se tekstura i mislim da ću u ovom proizvodu jako uživati.

Ako želite isprobati ovaj ruž, ili vidjeti što Kryolan još nudi, posjetite njihovu stranicu.

I to je to za današnji post! Jeste li isprobali Kryolan proizvode? Koji je vaš najdraži brend ruževa?

Još jednom podsjećam: sudjelujte u mom VELIKOM rođendanskom darivanju!

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest