Beauty NewIn- Kuwait, crni petak, PR

Beauty newin

Bok svima!

Read this post in English!

Beauty NewIn

Znam da sam vam već pokazala stvarčice koje sam kupila u Kuwaitu na svojim Insta storijima. No, sad ću vam pokazati skupni NewIn svega što sam kupila ili dobila u zadnjih nekoliko mjeseci. Većina ovoga je već dugo na mojoj wish listi, i moram priznati da nisam baš kupovala van toga. Da, ima par stvari bez kojih mogu, no vidjela sam ih i odmah poželjela :D. Nekad treba biti malo spontan. Dosta stvari bit će i u giveawayu u budućnosti, a nešto su i božićni pokloni.

Počet ću sa stvarima koje sam dobila kao PR ili na eventu.

Cocoa Locks hot chocolate*

cocoa locks

Od moje kose vam vjerojatno već raste kosa na glavi 😀 Ali eto, moram spomenuti opet. Kosa mi je tanka, lomljiva, suha, tjeme mi je grozno… Praktički ništa u vezi moje kose nije dobro. Zato sam bila jako uzbuđena kad su mi se javili iz Cocoa Locksa i pitali me želim li isprobati njihov proizvod. Radi se dakle o vrućoj čokoladi, koja je zapravo više nalik kakau, ali jako je fina i ima vitamine koji pomažu pri rastu kose. U međuvremenu sam, zbog loših vrhova, dosta kose odrezala, tako da neću baš moći pisati o rastu kose, ali dojmove ću svakako podijeliti s vama. Svakako nastavljam piti ovaj napitak!

Diablog

diablog swag

Ove godine sam ponovno bila na konferenciji za blogere Diablog, gdje smo dobili ove poklončiće. Osim Niveinog suhog šampona, Hairmilk šampona, dezodoransa i testera krema, dobili smo i kozmetičku torbicu.


Kuwait


Sephora

Bila sam jako uzbuđena oko činjenice da u Kuwaitu postoji Sephora. No, moram vam priznati da je tamo Sephora dosta veliko razočaranje. Ne samo da nisu imali sve što sam željela, nego su i cijene puno veće nego drugdje. Naravno, bez obzira na to, nisam mogla odoljeti nekim stvarčicama.

sephora skincare

Što se tiče njege kože, uzela sam Pixi Glow Tonic, GlamGlow SuperMud clearing treatment masku za pročišćavanje kože, dvije Sephora maske za lice i dvije Sephora maske za oči.

sephora makeup

Što se dekorative tiče, uzela sam samo dvije stvari. Huda Beauty Coral Obsessions paletu sjenila i Beauty Blender.

sephora samples

Uz kupnju sam dobila i hrpu Clarins testera, a budući da sam tek po povratku iz shopping centra shvatila da mi je Huda paleta razbijena, pri zamjeni sam dobila još testera!

Boots

boots

I oko Bootsa sam bila jako uzbuđena, jer to znači kozmetika po drogerijskim cijenama. No, opet je moje uzbuđenje brzo splasnulo. Nema izbora. Uspjela sam pronaći Soap&Glory, zbog čega sam jako sretna, jer mi je njihova krema za ruke Hand Food jako draga. Kupila sam dvije kremice i maglicu za lice (koja je više pljusak nego maglica, pa nisam oduševljena). Pronašla sam Bio-Oil za svega 40 kn, i iako ga nisam planirala kupovati, sniženja ‘got the best of me’.

Debenhams

debenhams

Budući da Sephora nije imala Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade u nijansi Taupe, kupila sam ga u Debenhamsu. Cijena je bila ista kao i u Sephori, 160 kn.

Bath&Body Works

homecoming dress uk

Ovo je vjerojatno trgovina koja je izmamila najveći osmjeh na mom licu. Nisam ni znala da B&BW postoji u Kuwaitu, tako da je to bilo baš lijepo iznenađenje. Kao što vjerojatno znate, njihove svijeće s tri fitilja su skupe ko suho zlato, ali imali su akciju ‘plati 2, nosi 4’. Dečko i ja smo tako uzeli svako po dvije svijeće, a jedna nas je ispala oko 80 kn (što znači da je redovna cijena jedne svijeće 160). Ja sam se odlučila za jedne od poznatijih mirisa- Flannel i White Barn ‘Tis The Season


The Ordinary


the ordinary

Netom prije odlaska u Kuwait dobila sam mail kako je The Ordinary Multi-Peptide Serum za gustoću kose (neću se više žaliti na svoju kosu) od 60ml na 50% popusta. Nisam mogla propustiti tu priliku, tako da sam ga naručila za 8,95€. Budući da sam naručivala sa stranice Deciem, željela sam naručiti još nešto za isprobavanje (a i za free shipping). Odlučila sam se za 100% Plant-Derived Squalane (30ml), što je odličan proizvod za hidrataciju suhe ili dehidrirane kože. Platila sam ga 7,20€ i moram priznati da sam za sada jako zadovoljna, ali svakako javljam dojmove kad počnem vidjeti rezultate.


Crni petak


Ovog crnog petka nisam puno šopingirala. Ok, nisam šopingirala u više trgovina, već sam odabrala jednu s koje sam naručila sve. I dalje sam potrošila previše novca. Odlučila sam se za stranicu Lookfantastic.com, koja je imala 25% popusta, pa evo što sam ulovila!

Lookfantastic.com

lookfantastic advent calendar

Lookfantastic adventski kalendar je definitivno razlog zašto sam odabrala baš tu stranicu. Dobila sam ga za 60,83£, dok je redovna cijena 79£, pa mislim da sam s obzirom na količinu proizvoda u plusu (ili se tako tješim). Činjenica je da je vrijednost proizvoda u njemu mnogo veća. Ako vas zanima što se nalazi u svakom od prozorčića, na Instagramu svaki dan otvaram jedan prozor, tako da me svakako zapratite tamo!

Halo Hair Extensions

Osim adventskog kalendara, odlučila sam još nekoliko proizvoda skinuti s liste želja. Kupila sam Urban Decay All Nighter fiksator i Smashbox the original Photo Finish primer.

morphe brushes

Zatim sam kupila dvije Morphe četkice, obje za oči. Radi se o četkicama M562 i E27.

lash sensational

Kupila sam i Maybelline poklon set i odlučila zadržati samo Lash Sensational maskaru, dok će ostali proizvodi biti božićni pokloni.

lookfantastic beauty bag

Za kraj vam moram spomenuti i loše iskustvo s korisničkom službom u Lookfantasticu. Prije narudžbe sam dobila mail u kojem je pisalo da ukoliko naručim u iznosu od 70£ ili više, dobivam Premium Beauty Bag gratis. Ja ne bih bila ja da čujem/vidim ‘GRATIS’ i ostanem ravnodušna. Ta je torbica morala biti moja. Ionako sam planirala naručiti veći iznos, pa nisam trebala imati problema. Tu sam informaciju proslijedila i frendici koja je planirala naručivati s iste stranice, pa nek i ona dobije GRATIS 😀 Pa što je pošlo po zlu? Nakon checkouta (do checkouta je sve bilo u redu), taj je gratis proizvod jednostavno nestao s moje narudžbe. Nakon puno mailova s korisničkom podrškom, saznala sam da su neki proizvodi koje sam naručila isključeni iz akcije, pa taj gratis ne mogu dobiti.

Budući da je prošlo već nekoliko dana, moja je narudžba bila isporučena, znala sam da gratis neću dobiti, ali sam se zainatila i htjela saznati u čemu je stvar. Tada sam na live chatu (koji do tog trenutka nije bio dostupan) saznala da sam ipak trebala dobiti taj gratis proizvod, ali eto, ups. U zamjenu su mi nudili vaučer od 5£ koji sam odbila, a beauty bag sam dobila od iste frendice koja je zaključila da joj to ipak ne treba. Naime radi se o nekoliko testera i zaista ne razumijem zašto im je to bio toliki problem 😀


I to je to za današnji post! Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? Jeste li obavili šoping za crni petak? Što je već jako dugo na vašoj listi želja? I jeste li ikad imali loše iskustvo s nekom korisničkom podrškom?

Hvala na čitanju!

Vidimo se uskoro x

*PR uzorak

Pratite me na Bloglovin | Instagram | Facebook | Twitter | Pinterest